Stop met wachten, zo creëer je zelf het juiste moment

Ken je dat gevoel van frustratie? Die ene taak waar je enorm tegenop ziet en die je steeds voor je uitschuift, hopend op het juiste moment?

Maar laten we eerlijk zijn: dat juiste moment komt meestal niet vanzelf. Soms komt het zelfs helemaal niet.

Ik ben zelf ervaringsdeskundige. Als kind al stelde ik het schoonmaken van het konijnenhok de hele zaterdag uit. Ik zag enorm op tegen het klusje, terwijl het slechts 10 min. kostte. Door het uitstellen werd de klus in mijn hoofd steeds groter en groter. Met als gevolg dat ik mijn hele zaterdag verpestte me dit uitstelgedrag. En ook als ondernemer vond ik iedere keer een goede reden (lees excuus) om maar niet te hoeven beginnen aan de administratie.

Maar op een moment realiseerde ik me: het juiste moment creëer je zelf!

Als het om de administratie gaat, hoeft uitstelgedrag geen ramp te zijn. Maar voor echt belangrijke zaken in je leven, zoals je gezondheid, geluk en dromen, is uitstel desastreus. Hoe eerder je begint, hoe meer je geniet van het leven, van zwemmen met je (klein)kinderen en van zelfverzekerd op het strand liggen in bikini.

Het geheim is simpel: de eerste stap zetten. Denk aan dominostenen: zodra je de eerste omgooit, volgen de rest vanzelf. Probeer het maar eens! Je zult versteld staan van je eigen kracht en motivatie.

Zoals Monique, die tijdens een van onze sessies verzuchtte: “Had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan; dat zou me zoveel meer zelfvertrouwen en energie hebben opgeleverd.”

Wacht niet langer op een teken: deze e-mail is jouw sein om in actie te komen.

Ben je klaar voor die eerste stap naar een fittere, slankere en gezondere versie van jezelf? Meld je dan nu aan voor mijn programma ‘Grip op emotie-eten én je gewicht’. We starten maandag, en profiteer tot en met zondag van een speciale korting: je betaalt slechts €248,- in plaats van €550,-.

Laten we samen het juiste moment creëren voor jouw positieve verandering!

Wil je meer weten over het programma of heb je nog vragen? Bezoek dan mijn website of stuur een reactie op deze mail.

Liever 1-op-1 begeleiding? Dan zijn de trajecten “Grip op je eetgedrag” en “Shine!” mogelijk iets voor jou.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *