Dieetpsycholoog & diëtist

Eveline van de Waterlaat, BSc

Hoi! Ik ben Eveline van de Waterlaat, dieetpsycholoog en diëtist.

Toen ik net afgestudeerd was als diëtist ging ik vol enthousiasme aan het werk.

Ik wilde heel graag vrouwen helpen om weer lekker in hun vel te zitten en zich niet meer te laten beperken door hun gewicht. 

Maar al snel kwam ik erachter dat alleen het geven van dieetadvies en voedingstips niet voldoende was. Ik merkte dat er een enorme kloof was tussen willen en doen. Het lukt vaak wel om een paar kilo af te vallen, maar het langdurig op gewicht blijven lukte vaak niet. De wil is er, maar vroeg of laat lopen veel vrouwen vast. Bijvoorbeeld omdat ze last hebben van emotie-eten.

In de ochtend neem je je voor om vandaag goed op te letten, maar na een drukke dag plof je dan toch weer op de bank met iets lekkers. Daarna voel je je schuldig en baal je dat het wéér niet is gelukt.

Ik dacht dit moet anders kunnen! Ik volgde een studie toegepaste psychologie en verdiepte me volledig in de psychologie van ons eetgedrag. Ik ontdekte dat wat echt nodig was om weer lekker in je vel te zitten en grip te krijgen op je eetgedrag en schreef hierover het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’.

Aan de hand van de NU SLANK methode, die ik in mijn boek beschrijf, coach ik je naar meer grip op je eetgedrag en leer ik je hoe je kunt stoppen met jojo-en. Hierdoor val je niet alleen af, maar heb je ook veel minder last van schuldgevoel na het eten van iets lekkers en ben je niet meer de hele dag in je hoofd bezig met eten.

Wil jij dat ook? Hier vertel ik je hoe ik je hierbij kan helpen.

Mijn boek:
Nu afvallen en nooit meer aankomen

Wil jij afvallen zonder terug te vallen?
Wil je een einde maken aan dat eeuwige gejojo, zodat je weer lekker in je vel zit en jij je niet meer druk hoeft te maken wanneer je in badkleding moet?

Download dan gratis 3 hoofdstukken uit mijn boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’.

Je kunt me kennen van:

Mijn podcast

Dé emotie-eten podcast

In deze podcast vertel ik je alles wat je wilt weten over emotie-eten en hoe je hier grip op kunt krijgen. Dat doe ik niet alleen vanuit mijn expertise als dieetpsycholoog en diëtist, maar ook vanuit mijn eigen ervaring als emotie-eter. Zodat ook jij een einde kunt maken aan die eeuwige strijd met eten en je lichaam en lekker in je vel komt te zitten. Ik gun het jou ook om aan te trekken waar je zin in hebt, zonder je zorgen te hoeven maken of je buik niet te veel opvalt in dat leuke jurkje. Dat je weer energie hebt om met je (klein)kinderen te spelen. En dat jij je sexy voelt in je eigen lichaam.

Ik ben geregisteerd in: