Even voorstellen

Over ons

Eveline van de waterlaat

Ik ben Eveline van de Waterlaat, diëtist, dieetpsycholoog en auteur van het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’.  Ik geloof dat iedere vrouw mooi is en het verdient om lekker in haar vel te zitten en dit ook écht van binnen te voelen. 

Hoe ik met Super Shape begon

Toen ik met veel pijn en moeite 10 kg ben afgevallen, dacht ik; dit moet anders kunnen. Ik ben gaan onderzoeken wat echt werkt. Met reguliere voeding merkte ik dat mijn cliënten en ikzelf veel eetlust bleven houden en te weinig resultaat boekten. Ik wilde een andere manier van afvallen bedenken: gezond en met snel resultaat. Voorop stond wel dat het geen crash dieet moest zijn en dat je op een verantwoorde manier afvalt. Met mijn eigen ervaring, die van mijn cliënten en mijn studies heb ik een betrouwbare methode ontwikkeld die je motiveert en de hulpmiddelen biedt om je streefgewicht te bereiken én te behouden.

Ik help je uit de put en juich mee als het goed gaat

Ik zorg er niet alleen voor dat je bewust wordt van wat je eet wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad, maar help je ook bij het mentale deel om weer écht lekker in je vel te zitten. Ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. 

Anneke heesbeen

Als diëtist bij Super Shape ga ik graag met je in gesprek om je goed te leren kennen, zodat ik je optimaal kan helpen. Ik leer graag meer over jouw uitdagingen qua eetgedrag, maar ook wat jouw sterke kanten zijn in dit proces! Samen gaan we ambitieuze, maar realistische doelen opstellen en ga ik je enthousiast coachen. We gaan bovendien voor een duurzaam resultaat en voor het creëren van een leefstijl die ook op de lange termijn helemaal bij jou past! Bij Super Shape sta je er niet alleen voor, ik help je graag!

Reportage Eveline v.d. Waterlaat 3 29-03-2021 (101). bewerkt en cropped JPG

Michelle Aarts

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in lekker eten en koken. Deze interesse heeft zich in de loop der tijd alleen maar verder ontwikkeld. Het liefst sta ik in mijn vrije tijd dan ook in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Tijdens het programma leer ik je in een handomdraai een lekkere én slanke maaltijd op tafel te zetten voor het hele gezin.

Afvallen doen we samen

Ik weet hoe lastig het kan zijn om verleidingen te weerstaan. Of dit nu in de supermarkt of op het terrasje is, overal om ons heen zijn verleidingen. Een paar kilootjes zitten er dan ook zo aan. Ik help je graag de strijd samen aan te gaan zodat jij met goede, persoonlijke begeleiding jouw ideale gewicht kunt bereiken en dit ook kunt vasthouden!

Onder andere Bekend van:

Call Now ButtonBel ons nu!