Even voorstellen

Over ons

Eveline van de waterlaat

Ik ben Eveline van de Waterlaat, diëtist, dieetpsycholoog en auteur van het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’.  Ik geloof dat iedere vrouw mooi is en het verdient om lekker in haar vel te zitten en dit ook écht van binnen te voelen. 

Hoe ik met Super Shape begon

Toen ik met veel pijn en moeite 10 kg ben afgevallen, dacht ik; dit moet anders kunnen. Ik ben gaan onderzoeken wat echt werkt. Met reguliere voeding merkte ik dat mijn cliënten en ikzelf veel eetlust bleven houden en te weinig resultaat boekten. Ik wilde een andere manier van afvallen bedenken: gezond en met snel resultaat. Voorop stond wel dat het geen crash dieet moest zijn en dat je op een verantwoorde manier afvalt. Met mijn eigen ervaring, die van mijn cliënten en mijn studies heb ik een betrouwbare methode ontwikkeld die je motiveert en de hulpmiddelen biedt om je streefgewicht te bereiken én te behouden.

Ik help je uit de put en juich mee als het goed gaat

Ik zorg er niet alleen voor dat je bewust wordt van wat je eet wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad, maar help je ook bij het mentale deel om weer écht lekker in je vel te zitten. Ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. 

Michelle

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in lekker eten en koken. Deze interesse heeft zich in de loop der tijd alleen maar verder ontwikkeld. Het liefst sta ik in mijn vrije tijd dan ook in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Tijdens het programma leer ik je in een handomdraai een lekkere én slanke maaltijd op tafel te zetten voor het hele gezin.

Afvallen doen we samen

Ik weet hoe lastig het kan zijn om verleidingen te weerstaan. Of dit nu in de supermarkt of op het terrasje is, overal om ons heen zijn verleidingen. Een paar kilootjes zitten er dan ook zo aan. Ik help je graag de strijd samen aan te gaan zodat jij met goede, persoonlijke begeleiding jouw ideale gewicht kunt bereiken en dit ook kunt vasthouden!

Afvallen Rosmalen Diëtist Michelle

Danique Henraat

Ik ben gek op eten en kan uitkijken naar een maaltijd of een etentje. Deze passie  deel ik met velen. De balans vinden tussen lekker eten én op gewicht blijven is moeilijk. Ik ben Danique, diëtist, en aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken en behouden van jouw ideale gewicht. 

Ik help jou om weer lekker in je vel te zitten

Ik ben zelf ook zwaarder geweest en was niet tevreden over mijn lichaam. Als gevolg daarvan voelde me onzeker en zat niet lekker in mijn vel. Dankzij mijn opleiding wist ik hoe ik mijn leefstijl aan moest passen, waardoor ik me weer zelfverzekerd voel. Het geeft mij voldoening om ook jou hierbij te helpen, zodat ook jij je weer lekker in je vel voelt.

Naast mijn baan als diëtist volg ik een Master gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Gedurende deze master leer ik onder andere hoe ik bestaande onderzoek en kan beoordelen op betrouwbaarheid en bruikbaarheid. Deze kennis vertaal ik naar de praktijk, zodat ook jij kunt profiteren van de meest up to date kennis rondom afvallen en op gewicht blijven. 

Diëtist Danique

Onder andere Bekend van:

Call Now ButtonBel ons nu!