Even voorstellen

Over ons

Eveline van de waterlaat

Dieetpsycholoog & diëtist

Ik ben Eveline van de Waterlaat, dieetpsycholoog, diëtist en gespecialiseerd in jojo-gedrag.

Zolang ik me kan herinneren, heb ik een enorme fascinatie voor het menselijk gedrag. Waarom doen we wat we doen en waarom lukt het de ene keer om gelukkig en vervuld te zijn en vragen we ons op een ander moment af ‘Waarom lukt het met niet om lekker in mijn vel te zitten?’.

Ik wilde alles weten over ons gedrag en onze drijfveren, daarom heb ik naast mijn studie tot diëtist ook een opleiding toegepaste psychologie, provocatieve coaching en hypnotherapie afgerond. Mijn kennis over (eet)gedrag heb ik gebundeld in mijn boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’. Dit boek gaat over de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven.

Anderen omschrijven mij als gedreven, doelgericht, enthousiast, een doorzetter en af en toe ook als betweter 😉

Ik ben leergierig en enorm nieuwsgierig ook ben ik dol op dieren, vooral op mijn invalide kat Pluis.

Daarnaast ben ik bonusmoeder en houd ik van lezen, vooral inspirerende biografieën, dansen, yin yoga en films kijken. Mijn guilty pleaser is het luisteren van kerstmuziek en het kijken van kerstfilms.

Je kunt van mij op aan, afspraak is bij mij afspraak. Ik vind het heel belangrijk dat jij gezien en begrepen voelt.

Lekker in je vel zitten gaat om meer dan alleen je gewicht

Heb jij al heel veel diëten geprobeerd en val je wel af, maar komen de kilo’s er naar verloop van tijd ook weer aan?
Wil je deze keer langduriger resultaat zien?
En wil je het probleem deze keer echt goed aanpakken?

Dan kan ik je helpen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Anneke heesbeen

Diëtist & emotie-eten expert

Ik ben Anneke, moeder van Jurre (2015) en samen met mijn vriend Roel woonachtig in Rosmalen. Sinds 2013 ben ik werkzaam als diëtist. Ik heb zowel aan het ziekenhuisbed gestaan als voor groepen in de obesitas-kliniek. Daarnaast heb ik vele één-op-één consulten gegeven en persoonlijke begeleiding geboden. Bij Super Shape neem ik graag de tijd om je goed te leren kennen; samen gaan we ambitieuze, maar realistische doelen opstellen en ga ik je enthousiast coachen.

In de praktijk heb ik geleerd dat een voedingsschema lang niet altijd volstaat en zodoende ben ik me meer en meer gaan specialiseren in eetgedrag en ‘emotie-eten’.

Ik word er iedere dag weer ontzettend blij van als onze cliënten aangeven lekkerder in hun vel te zitten. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me dan gerust een berichtje.

Super Shape dietist Anneke

Onder andere Bekend van:

Call Now ButtonBel ons nu!