Even voorstellen

Over ons

Eveline van de waterlaat

Ik ben Eveline van de Waterlaat, diëtist, dieetpsycholoog en auteur van het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’.  Ik geloof dat iedere vrouw mooi is en het verdient om lekker in haar vel te zitten en dit ook écht van binnen te voelen. 

Ik help je uit de put en juich mee als het goed gaat

Ik zorg er niet alleen voor dat je bewust wordt van wat je eet wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad, maar help je ook bij het mentale deel om weer écht lekker in je vel te zitten. Ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. 

Anneke heesbeen

Als diëtist bij Super Shape ga ik graag met je in gesprek om je goed te leren kennen, zodat ik je optimaal kan helpen. Ik leer graag meer over jouw uitdagingen qua eetgedrag, maar ook wat jouw sterke kanten zijn in dit proces! Samen gaan we ambitieuze, maar realistische doelen opstellen en ga ik je enthousiast coachen. We gaan bovendien voor een duurzaam resultaat en voor het creëren van een leefstijl die ook op de lange termijn helemaal bij jou past! Bij Super Shape sta je er niet alleen voor, ik help je graag!

Super Shape dietist Anneke

Onder andere Bekend van:

Call Now ButtonBel ons nu!