Grip op je eetgedrag – 1:1 traject

Je hebt al 333 diëten geprobeerd, van Sonja Bakker en Weight Watcher tot Cambridge. Je valt iedere keer af, maar komt altijd weer aan. Vaak ben je na een tijdje zelfs zwaarder dan toen je aan je laatste dieet begon. En daar ben je helemaal klaar mee. Deze keer wil je het echt anders doen.

Je wilt genieten van een toetje na het eten, zonder iedere keer bij te houden hoeveel calorieën dat zijn. Je wilt niet constant met jezelf in discussie zijn of je dat stuk chocolade wel of niet moet nemen. En als je het wel neemt, wil je je achteraf niet schuldig voelen. Maar je wilt wel een aantal kilo’s kwijt.

Als je dit herkent is het 1 op 1 traject Grip op je eetgedrag echt iets voor jou.

De oplossing zit hem namelijk niet in het volgen van nog een dieet, nog strenger zijn voor jezelf of de lat nog hoger leggen voor jezelf.

IK GELOOF JUIST DAT JE MINDER STRENG HOEFT TE ZIJN VOOR JEZELF

Dat je daarmee veel lekkerder in je vel komt te zitten en je streefgewicht dan óók  zult behalen én behouden.

Ik denk ook dat jij jezelf nog niet voldoende vertrouwt om dit daadwerkelijk te gaan doen. Want stel dat je dan weer aankomt? Dat voelt als wéér gefaald.

Ik ga je helpen om:

⇒ Bewust te kunnen kiezen om wel of niet iets lekkers te nemen

⇒ Weer te kunnen genieten van eten, zonder je achteraf schuldig te voelen

⇒ Gewicht te verliezen en op gewicht te blijven

Dit gaan we doen

Ik (Eveline) ga 7 gesprekken met je inplannen. Het intake gesprek duurt 1,5 uur en de vervolggesprekken duren 1 uur en vinden om de week plaats. Samen stellen we tijdens deze gesprekken een persoonlijk voedingsplan op.

Tijdens deze gesprekken gaan we vooral werken aan de (on)bewuste overtuigingen die je hebt, waardoor je nu ervaart vast te lopen in je eetgedrag. Daarnaast werk ik samen met je aan nieuwe manieren van omgaan met emotie-eten. Dit zorgt ervoor dat je meer inzicht en grip krijgt over je eetgedrag en dat jij het gevoel hebt dat je de controle hebt.

Van mij mag je verwachten dat ik dit benader op een provocatieve manier, dat betekent met humor, uitdaging en warmte. Dit zorgt voor relativering en motivatie voor het doorbreken van vaste, oude patronen. Dit leidt tot vernieuwing en verbetering.

Nadat we inzicht hebben gekregen in je onbewuste patronen gaan we deze ombuigen naar helpende patronen, hierbij maak ik gebruik van hypnotherapie.

Tussen de gesprekken door zet ik je aan het werk, door na ieder gesprek een huiswerkopdracht mee te geven. Dit kan een oefening zijn of het invullen van een vragenlijst. Je gaat dus niet 9 keer achterover hangen, maar zult flink aan de bak moeten. Hierdoor kunnen we meer uit de gesprekken halen, zodat we voor het optimale resultaat kunnen gaan.

En uiteraard mag je me tussen de gesprekken door bellen of appen als je daar behoefte aan hebt.

Kort samengevat:
7 persoonlijke coachingsgesprekken van 1-1,5  uur (ook mogelijk via Zoom)
Mijn boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’
Huiswerk 😉
Een persoonlijk voedingsplan met reguliere voeding
Tussendoor mag je me bellen en appen

Deze resultaten kun je verwachten

  • Inzicht en grip op je eetgedrag
  • Je weet hoe je om kunt gaan met emotioneel eetgedrag
  • Meer rust in je hoofd
  • Niet meer de hele dag met eten bezig zijn
  • Je voelt je fitter en hebt meer zelfvertrouwen

Is dit iets voor mij?

Dit traject is echt iets voor jou als je:
Een echte jojo bent en dus al veel diëten geprobeerd hebt, maar steeds weer terugvalt.
Wanneer je het deze keer radicaal anders wilt aanpakken.
Bereidt bent om echt aan de slag te gaan met jouw eetgedrag en stappen te maken.

Dit traject is niet geschikt voor je als je:
Alleen een paar kilootjes kwijt wilt voor de zomer.
Weinig tijd hebt om aan jezelf te werken.
Een quick fix wilt.

Dit zeggen anderen:

Eveline is een hele prettige coach die mij helpt met humor en warmte naar mezelf te kijken. – Karlijn uit Oss

Eveline neemt de tijd voor je, is eerlijk en positief en geeft je net die hulp die je nodig hebt. Ik ben zeer tevreden! – Daphne uit Rosmalen

Ik voel me weer energiek, sterk, zelfverzekerd en mooi! Bedankt Eveline. – Caro uit Den bosch

Praktische dingentjes

Waar: De coaching vindt plaats in mijn praktijk op de Sportlaan 32 in Rosmalen of via Zoom.
Wanneer: De gesprekken plannen we in overleg in.
Kosten: 2250 euro (incl. btw).  Of kies voor  betaling in 3 termijnen.

Wordt dit traject vergoed door mijn zorgverzekering?

Sommige zorgverzekeringen vergoeden een deel van de kosten. Dit hangt van je zorgverzekering en het pakket af. Je kunt dit nagaan door contact op te nemen met je verzekering en te vragen of en hoeveel ze vergoeden van dieetbegeleiding van een niet gecontracteerde diëtist.
Ik ben gediplomeerd en geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister voor paramedici, maar heb er bewust voor gekozen om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeringen.

Ben jij er helemaal klaar voor?

Leuk! Stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Ik neem dan telefonisch contact met je op om de eerste afspraak in te plannen.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt?

Blijf er dan niet mee zitten. Mail me dan even op eveline@super-shape.nl en vergeet niet om je telefoonnummer in je mail te vermelden.

Wil je meer weten over mij en mijn methode?

In onderstaande aflevering van de KUKURU podcast vertel ik je in gesprek met Giel Beelen meer over mijn boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’ en de NU SLANK methode die ik ontwikkeld heb.

Je kunt de podcast ook beluisteren via Spotify.