Een makkelijk recept voor zomerse dagen. Deze koolhydraatarme wrap staat zo op tafel en is voor iedereen lekker!
Aantal porties: 2
Bereidingstijd: 15 minuten
Koolhydraten per portie: 9,2 gram
Kcal per portie: 355 kcal
Eiwitten per portie: 30,1 gram
Vezels per portie: 18 gram
Geschikt vanaf fase: 1A
Benodigdheden:
100 gram kipfilet, in reepjes
2 PS wraps
1 groene paprika, in kleine stukjes
½ rode ui, in ringen
1 el Mexicaanse kruidenmix (Euroma)
1 el tomatenpuree
klein beetje water
2 el olijfolie
Knoflookspread:
½ – 1 teen knoflook, geperst
2 el roomkaas, light
1 tl citroensap
1 tl peterselie, gedroogd
peper en zout
Bereidingswijze:
Kruid de kip met de Mexicaanse kruiden. Meng in een schaaltje de roomkaas, knoflook, citroensap en peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olijfolie in de pan en bak hierin de kip. Voeg de ui en paprika toe en bak deze mee. Voeg dan de tomatenpuree toe en een klein beetje water zodat er een sausje ontstaat. Besmeer de wrap met de knoflookspread en vul vervolgens met het kipmengsel.
Lekker met sla.
Eet smakelijk!