Sushi, ik hou ervan! Maar door de rijst is het helaas niet koolhydraatarm. Deze heerlijke en slanke variant is wél geschikt vanaf fase 1A van ons programma en kun je zowel voor de lunch als bij de borrel maken. Lekker voor de afwisseling én heel makkelijk en snel om te maken. 🍣
Aantal porties: 1
Bereidingstijd: 15 minuten
Koolhydraten per portie: 4 gram
Kcal per portie: 393 kcal
Eiwitten per portie: 33,2 gram
Vezels per portie: 1,7 gram
Geschikt vanaf fase: 1A
Benodigdheden:
– 100 gram zalmfilet
– 1 norivel
– 1 el sushigember
– 100 gram hüttenkäse
– Kikkoman sojasaus
– Wasabipasta
– 1 komkommer
– Eventueel: sesamzaadjes ter garnering
Bereidingswijze:
Snijd de zalm heel fijn en scheur het norivel in stukjes. Snijd de sushigember fijn. Meng dit alles met de hüttenkäse en voeg eventueel wat wasabipasta toe naar smaak
Snijd de komkommer in plakken van 2 centimeter en verwijder de zaadlijsten uit elke plak. Vul de komkommers met het zalm-hüttenkäsemengsel. Serveer met Kikkoman sojasaus, besprenkel eventueel met sesamzaadjes en geniet! 😋
Eet smakelijk!