Koolhydraatarme Sushi

Sushi, ik hou ervan! Maar door de rijst is het helaas niet koolhydraatarm. Deze heerlijke en slanke variant is wél geschikt vanaf fase 1A van ons programma en kun je zowel voor de lunch als bij de borrel maken. Lekker voor de afwisseling én heel makkelijk en snel om te maken. 🍣⁠

Aantal porties: 1
Bereidingstijd: 15 minuten

Koolhydraten per portie: 4 gram
Kcal per portie: 393 kcal
Eiwitten per portie: 33,2 gram
Vezels per portie: 1,7 gram

Geschikt vanaf fase: 1A

Benodigdheden:
– 100 gram zalmfilet
– 1 norivel
– 1 el sushigember
– 100 gram hüttenkäse
– Kikkoman sojasaus
– Wasabipasta
– 1 komkommer
– Eventueel: sesamzaadjes ter garnering

Bereidingswijze:
Snijd de zalm heel fijn en scheur het norivel in stukjes. Snijd de sushigember fijn. Meng dit alles met de hüttenkäse en voeg eventueel wat wasabipasta toe naar smaak

Snijd de komkommer in plakken van 2 centimeter en verwijder de zaadlijsten uit elke plak. Vul de komkommers met het zalm-hüttenkäsemengsel. Serveer met Kikkoman sojasaus, besprenkel eventueel met sesamzaadjes en geniet! 😋⁠

Eet smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *