Een lekker pittige salade voor op brood. Snel gemaakt!
Aantal porties: 4 porties
Bereidingstijd: 15 minuten
Koolhydraten per portie: 1,2 gram
Kcal per portie: 85 kcal
Eiwitten per portie: 12,3 gram
Geschikt vanaf fase: 1A
Benodigdheden:
200 gram kipfilet, in stukjes
2 el Griekse yoghurt, 0%
1 tl zoetstof, poeder
2 tl paprikapoeder
1 el vers citroensap
1 1/2 tl tomatenpuree
1/2 teentje knoflook, geperst
1/2 rode peper, zonder zaadlijst, zeer fijn gehakt
1 el olijfolie
peper en zout
Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze even mee. Meng de kip met de rest van de ingrediënten in een kommetje. Breng eventueel extra op smaak met wat peper en zout.
Lekker met schijfjes tomaat, groene paprika of sla.
Eet smakelijk!