Ontvang gratis mijn Schrijf je slank (eet)dagboek

Afvallen, aankomen. Afvallen, aankomen. Herkenbaar?
Wacht dan nog even voor je wéér aan een dieet begint.
Want zonder inzicht in de psychologie achter afvallen is ook je volgende lijnpoging gedoemd te mislukken.

Eerst moet je namelijk weten waarom je eet.

Er zijn zoveel meer redenen om te eten dan alleen vanwege lichamelijke honger. Misschien eet je omdat je altijd anderen tevreden wilt stellen en daardoor geen tijd neemt voor jezelf. Daarna denk je dat je een traktatie verdient, zoals een heerlijke reep Tony’s Chocolonely. Of misschien ben je een perfectionist en heb je je dieet een klein beetje overtreden, waardoor je denkt: “Ach, het maakt toch niet meer uit.” En voor je het weet ben je losgegaan op een heerlijke zak paprika chips. Misschien voel je je onzeker omdat je baas je heeft afgesnauwd, en grijp je naar een zak M&M’s met pinda’s om even niets te voelen.

Om hier inzicht in te krijgen heb ik het schrijf je slank (eet)dagboek ontwikkeld.

Schrijf je slank (eet)dagboek - Eveline van de Waterlaat

Met dit eetdagboek help ik je in slechts 2 weken meer inzicht en grip te krijgen op jouw eetgedrag, waardoor afvallen leuker, lichter en lekkerder wordt.

Dit eetdagboek is anders dan alle andere eetdagboeken.
Door dagelijks te noteren wat je eet en een aantal vragen te beantwoorden zul je al heel snel merken dat je niet alleen anders gaat eten, maar dat je ook anders gaat denken. Je valt niet alleen af,  maar voelt je ook veel positiever over jezelf. Je krijgt meer energie en je bent niet de hele dag in je hoofd bezig met de vraag of je nu wel of niet iets moet eten.

MarleenSahetapyFotografie_Eveline-25

 

En het beste van alles is dat dit eetdagboek helemaal gratis is.
Je hoeft alleen je naam en e-mailadres in te vullen, zodat ik je het eetdagboek kan mailen. Als bonus ontvang je ook regelmatig handige tips en inspiratie in je mailbox om je te helpen je weer goed in je vel te voelen.

Waar wacht je nog op? Vul je gegevens in en begin direct!