Waarom er niets mis is met jou, maar jij denkt van wel

Twee weken geleden hield ik een enquête onder mijn nieuwsbriefabonnees en social media volgers. Ik schrok behoorlijk van het aantal vrouwen dat aangaf geen vertrouwen in zichzelf te hebben en daardoor niet durfde te beginnen aan een programma om grip te krijgen op hun eetgedrag en hun gewicht.

Ze gaven aan bang te zijn dat deze poging wéér zou mislukken. Ik begrijp die angst maar al te goed. Na talloze diëten vol goede moed te zijn gestart, eindigt het meestal in teleurstelling.

Je begint aan jezelf te twijfelen en vraagt je af: Gaat het me ooit lukken om lekker in mijn vel te zitten, zonder dat ik de hele dag met eten bezig hoef te zijn?

Dat falen schrijf je aan jezelf toe. Maar die verloren kilo’s zijn niet jouw eigen prestatie, maar die van het dieet. Dat is toch bijzonder!

Dat je een dieet niet volhoudt, betekent niet dat jij niet capabel bent, het betekent ook niet dat jij een mislukking bent. Nee, het wijst er alleen op dat je het in de verkeerde hoek hebt gezocht, namelijk de dieethoek.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: diëten werken niet!

Jij bent goed genoeg.
Er is niets mis met jou.
Je hoeft niet geheeld te worden.
Je hebt alleen een andere mindset en andere tools nodig.

Het goede nieuws is dat je dit kunt leren.

Daarom heb ik mijn programma Grip op emotie-eten en gewicht ontwikkeld.

Dit is geen dieet. In dit programma leer ik je op een andere manier naar jezelf en voeding te kijken. Ik geef je tools die je je hele leven kunt gebruiken, zodat je een gezondere relatie met eten ontwikkelt en meer grip krijgt op je gewicht. Waardoor je niet alleen veel lekkerder in je vel zit, maar dit ook volhoudt.

Wil jij dat ook?
Schrijf je dan nu in, want we starten aanstaande maandag al.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *