Waarom blijf je doorgaan met iets dat niet werkt?

Onlangs las ik een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek waarin stond dat emotie-eten een van de belangrijkste redenen is waarom afvallen zo’n uitdaging is.

Niet zo gek, want diëten lokken juist emotionele eetbuien uit.

Toch blijven we het ene dieet na het andere dieet proberen in de hoop op magisch gewichtsverlies.

Het resultaat? Een eindeloze cyclus van diëten, emotie-eten, weer diëten, en opnieuw emotie-eten.

Je weet dat diëten niet werkt, maar je zit vast in deze negatieve spiraal.

Het kost je niet alleen heel veel tijd en geld, maar ook je zelfwaarde krijgt iedere keer weer een enorme knauw na elke mislukte dieet poging.

Wat als je het deze keer anders aanpakt?

Geen onrealistische dieetregels meer, zodat je eindelijk lekkerder in je vel zit. Het klinkt misschien tegenstrijdig. Om lekker in je vel te zitten moet je diëten, toch?

Dit is vaak de eerste reactie die ik krijg als ik deze vraag stel. Maar als je erover nadenkt, is het eigenlijk heel onlogisch.

Maar stoppen met diëten voelt ook een beetje eng. Stel je voor dat je juist aankomt?! En waar moet je beginnen? Herkenbaar?

Goed nieuws: in mijn splinternieuwe programma ‘Grip op emotie-eten’ leer ik je stap voor stap hoe je een einde maakt aan emotionele eetbuien en een betere relatie krijgt met eten én jezelf.

Het leuke is dat jij je nu vrijblijvend kunt inschrijven op de wachtlijst. Ik houd je dan als eerste op de hoogte wanneer de deuren opengaan, en als je besluit aan het programma mee te doen, ontvang je zelfs een extra bonus.

Geloof me, dit wil je niet missen.

Ja, zet mij op de wachtlijst

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *