Vega carbonara

De vega-variant van de pasta carbonara, en dat ook nog eens koolhydraatarm!

Aantal porties: 1 portie
Bereidingstijd: 20 minuten

Koolhydraten per portie:  9,4 gram
Kcal per portie: 365 kcal           
Eiwitten per portie:
36,5 gram   
Vezels per portie:
7,4 gram   

Geschikt vanaf fase: 1A

Benodigdheden:
1 zakje PowerSlim penne
200 gram champignons
½ ui, gesnipperd
1 teentje knolfook, geperst
1 ei, geklutst
20 gram parmezaanse kaas, geraspt
versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze:
Kook de penne, in ruim kokend water, in 20 minuten gaar.

Fruit de ui en knoflook in de olijfolie. Voeg de champignons toe en bak tot deze gaar zijn.
meng intussen het ei met de Parmezaanse kaas en breng op smaak met peper.

Giet de penne af en zet het vuur onder de champignons uit. Roer het eimengsel door de champignons (let op dat de pan niet té  heet is, dan krijg je roerei) en voeg de penne erbij. Roer alles door elkaar.

Tip: de niet-vega variant van dit recept vind je hier https://super-shape.nl/koolhydraatarme-penne-carbonara/

Eet smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!