Vacature diëtist

Vacature Diëtist (24 uur)

Super Shape is een vooruitstrevende diëtistenpraktijk in Rosmalen gespecialiseerd in afvallen en de psychologie rondom afvallen en op gewicht blijven.  

Momenteel zijn we op zoek naar een diëtist die ons team komt versterken. Ben jij een enthousiaste startende diëtist (0 tot 2 jaar ervaring) die op redelijke rijafstand woont van Rosmalen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je bij ons doen?

Als diëtist begeleid je zelfstandig cliënten bij het behalen en behouden van hun streefgewicht volgens het concept van Super Shape. Dit doe je door middel van een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een groot assortiment aan maaltijdvervangende producten volgens een gezonde formule die aanslaat bij onze cliënten. Een belangrijk aspect van deze functie is dat je een goede relatie met je cliënten opbouwt. Daarnaast werk je, d.m.v. intensieve persoonlijke coaching, toe naar gedragsverandering, zodat je cliënt niet alleen haar streefgewicht behaalt, maar het ook weet te behouden. Doordat je jouw cliënten wekelijks begeleidt is er veel ruimte om niet alleen dieetadviezen te geven, maar vooral ook je cliënten te coachen bij het toepassen van deze adviezen en het psychologische aspect van afvallen en op gewicht blijven. 

De functie bestaat in eerste instantie uit 24 uur per week, met een mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst. Meer informatie over het Super Shape concept vind je op www.super-shape.nl.

Welke competenties heb je bij ons nodig?

Een afgeronde opleiding Voeding en Diëtetiek.
Sterke affiniteit met afvallen en koolhydraatarme voeding.
Flexibel inzetbaar, bereid om minimaal één avond te werken en indien nodig in te vallen op zaterdag.
Enthousiast, motiverend en klantgericht.
Goede sociale vaardigheden bij voorkeur aangevuld met aantoonbare coachingsvaardigheden.

Word jij enthousiast van deze vacature? En ben jij de coachende en motiverende diëtist waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je CV, vóór woensdag 7 oktober, voorzien van foto en begeleidende brief naar Eveline van de Waterlaat eveline@super-shape.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!