Top 5 populairste koolhydraatarme recepten van 2021

2021 loopt ten einde en zo’n jaarwisseling is een uitgelezen moment voor een countdown.

Daarom hebben wij de 5 populairste koolhydraatarme recepten van 2021 voor je op een rijtje gezet. Hiermee kun je direct aan de slag om alvast een start te maken met die goede voornemens voor 2022!

Nummer 5   |   Koolhydraatarme courgettesoep

Een lekker snelle maaltijd die ook nog eens koolhydraatarm is. Met deze courgettesoep krijg je gemakkelijk je dagelijkse portie groenten binnen. Wanneer je deze soep in een grotere portie maakt kun je hem overigens gemakkelijk in de diepvries bewaren. Zo heb je een volgende keer nog sneller een maaltijd op tafel!

recept voor koolhydraatarme soep

Nummer 4   |   Koolhydraatarme huzarensalade

Een echte Barbecue-topper! In de zomer doet deze huzarensaade het enorm goed bij een barbecue of gewoon als maaltijd op een warme dag. Een koolhydraatarm alternatief dat bij iedereen in de smaak valt. Maar in de winter smaakt deze huzarensalade natuurlijk ook heerlijk als bijgerecht.

Recept voor koolhydraatarme huzarensalade met bloemkool

Nummer 3   |   Gekruide kip met prei en champignons

Even geen idee wat je nu weer moet maken? Super lekker gekruide kip met prei en champignons! Dit recept is zeer eenvoudig te maken en kinderen vinden het vaak ook nog eens heel lekker.

Koolhydraatarm recept voor gekruide kip met prei en champignons

Nummer 2    |   Gebakken wortelpeterselie

Op nummer 2 geen uitgebreid recept maar een heerlijke vervanger van gebakken aardappeltjes. In al zijn eenvoud is dit echt een topper! Wortelpeterselie geeft een heerlijke smaak die iets zoeter is dan aardappel. Zo hoef je niets te missen aan het traditionele AVG’tje (aardappelen, vlees en groenten).

Gebakken wortelpeterselie

Nummer 1   |   Koolhydraatarme nasi van broccolirijst

Tromgeroffel… op nummer 1 hét favoriete koolhydraatarme recept van 2019. Nasi is een heerlijk eenpansgerecht dat zo op tafel staat. Wanneer je dit koolhydraatarm kunt maken is dat natuurlijk super! Door de rijst te vervangen door broccolirijst heb je net zo snel een pan nasi op tafel.

koolhydraatarme broccoli rijst

We gaan ook in 2022 natuurlijk weer door met het plaatsen van heerlijke koolhydraatarme recepten op de website.

Wil jij in 2022 aan de slag met een gezonde leefstijl en ben je benieuwd of het PowerSlim programma ook wat voor jou is?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!