Tanja (-17.5 kg): Mijn doel was om 10 kg af te vallen, inmiddels ben ik bijna 20 kg kwijt*

Alleen lukte het me niet

Ik wist al een tijdje dat ik af wilde vallen en ook dat ik af moest vallen vanwege mijn gezondheid. Elke week begon ik, maar tot een resultaat kwam het nooit.

Totdat ik op Facebook een advertentie tegen kwam van Super Shape en ik ook wel wist dat ik het alleen niet kon. Snel heb ik toen een afspraak gemaakt voor de intake en zo kwam ik bij diëtist Michelle terecht.

Ik ben begonnen met het startpakket en wist na die week al hoe mijn eetpatroon eruit zou gaan zien en wat ik wel of niet lekker vond. Ik was niet van de shakes en drankjes maar wilde gewoon 2 keer per dag brood, crackers of toast. Het fijne is, dat is gewoon mogelijk.

Samen avondeten met mijn gezin

De avondmaaltijd eet ik gewoon met mijn gezin mee, maar dan alleen groente en vlees. Of ik maak wat met de koolhydraatarme rijst of penne van PowerSlim. Daar staan in het kookboek en op de website heerlijke recepten voor. Net als de lasagne, die is ook heerlijk.

Als tussendoortje nam ik de melkchocolade chunck of wafels. Helemaal geen straf om op deze manier af te vallen.

Koolhydraatarme pasta’s van PowerSlim

Mijn doel was om 10 kg af te vallen, inmiddels ben ik bijna 20 kg kwijt

In het begin was ik bang dat het me niet zou lukken, maar ik wilde zo graag en de knop ging om. Mijn doel was 10 kilo maar inmiddels ben ik al bijna 20 kilo kwijt.  

De grootste uitdaging was voor mij dat ik op een punt kwam dat ik niet meer afviel. Michelle en Eveline hebben hun uiterste best gedaan om de oorzaak te vinden en mij erdoorheen te trekken, zodat ik niet op zou geven. En dat is gelukt!

Ik ben trots op mezelf

Dit alles heeft mij niet alleen minder kilo’s opgeleverd. Ik voel me stukken beter en heb veel meer energie. En elke dag als ik mezelf in de spiegel zie word ik daar heel erg blij van. Ik ben trots op mezelf.

Tanja uit Rosmalen

Ook samen aan de slag?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!