Ervaring Super Shape Sylvia voor en na

Sylvia (-18,5 kg): ‘’Zelfs tijdens de feestdagen en carnaval kon ik het programma goed volhouden!’’*

Ik wilde al heel lang afvallen, maar steeds begon ik op maandag en op woensdag was ik alweer gezwicht voor een koekje bij de koffie. Zo viel ik snel weer terug in mijn oude patronen. Half november stond ik in een paskamer en schrok van mezelf. En toen ik op de weegschaal ging staan, schrok ik nog harder! Dat was het moment dat ik af wilde vallen en nu echt zonder smoezen!!!

Ik had heel veel succesverhalen gelezen op Facebook over Super Shape en ook een oud collega van mij had haar programma gevolgd en was heel enthousiast. Dat je gewoon kunt eten, dus niet op shakes leeft, vind ik ook heel belangrijk.  

Ik dacht in eerste instantie dat het bij Super Shape ook weer om shakes ging of om calorieën tellen, maar toen ik goed ging lezen was het dat helemaal niet zo. Je mag 5-6 keer per dag eten. Er is heel veel keuze in vaste producten, zoals muesli, brood, crackers, chips etc. En ’s avonds kun je vlees of vis met groenten eten samen met mijn gezin.

Ik had ook verwacht dat ik niet zo snel zou afvallen en dat het heel zwaar zou gaan worden.

Inmiddels weet ik wel beter, want ik ben 18,5 kg lichter en vind ik het super leuk om nieuwe kleren te kopen. Ook de complimenten die ik krijg zijn heel leuk. Daarnaast voel ik me er super lekker door.

Eerlijk gezegd heb ik weinig uitdagingen gehad tijdens het afvallen. Ik ben eind november begonnen, dus vlak voor Sinterklaas en Kerst, maar ik heb daarmee helemaal geen problemen ondervonden. Ik kon me aan het programma houden, omdat er bij Super Shape heel veel vervangende lekkere producten zijn voor tijdens de feestdagen, zoals koolhydraatarme kerst chocolaatjes. Daarnaast hadden ze ook een speciaal kerstmenu en Sinterklaastips. Zelfs carnaval heb ik overleefd, zonder alcohol! Ik heb water besteld en had mijn eigen suikervrije flesje ranja bij me (Slimpie Go).

Een eyeopener voor mij was dat je heel goed met veel minder koolhydraten en suikers kunt leven en dat er genoeg koolhydraatarme alternatieven zijn.

Als je ook wilt afvallen, dan zou ik adviseren om het vooral voor jezelf te doen. Het Super Shape programma is zo gemakkelijk, ook omdat je hele goede begeleiding en coaching krijgt. Het is zeker het proberen waard. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk eten tijdens het dieet, kijk maar eens naar de recepten van Super Shape.

Sylvia, 48 jaar uit Rosmalen

Ook samen aan de slag?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!