Een zomerse pasta met mosselen, lekker in het seizoen! En natuurlijk koolhydraatarm door de spaghetti van PowerSlim.
Aantal porties: 1 portie
Bereidingstijd: 20 minuten
Koolhydraten per portie: 14,9 gram
Kcal per portie: 483 kcal
Eiwitten per portie: 24,6
Geschikt vanaf fase: 1A
Benodigdheden:
1 portie PowerSlim spaghetti
Verse mosselen, zo’n 20-25 stuks
100 gram cherrytomaten, in kwarten
1/2 sjalot, gesnipperd
1/2 teentje knoflook, geperst
1/2 rode peper, in dunne ringen
1/2 glaasje droge witte wijn
20 gram roomboter
1/4 blokje visbouillon
peper
optioneel: pluk verse peterselie
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti, in ruim kokend water, in 11 minuten gaar.
Fruit intussen de sjalot en knoflook in 10 gram roomboter. Voeg daarbij de bouillon, witte wijn en de mosselen en kook in ongeveer 4 -5 minuten gaar tot de mosselen open gaan staan.
Giet het kookvocht en de mosselen door een zeef terug in de pan en voeg de rest van de boter toe om de saus wat te binden.
Giet de spaghetti af en meng met de mosselen.
Serveer met de peper en peterselie.
Eet smakelijk!