Scampi’s in pittige roomsaus

Waan je even onder de Spaanse zon met dit recept voor Scampi’s in pittige roomsaus. Super makkelijk te maken en snel klaar. Een lekker koolhydraatarm recept dat je zo pittig kunt maken als je zelf wilt.

Aantal porties: 1 portie
Bereidingstijd: 15 minuten
Geschikt vanaf fase: 1A

Koolhydraten per portie:            8.9 gram
Kcal per portie:                             298 kcal
Eiwitten per portie:                     33.4 gram
Vezels per portie:                          2.4 gram

Benodigdheden:
150 gram scampi’s, schoongemaakt
1 el roomkaas light
1 teen knoflook, geperst
½ ui, gesnipperd
1 el tomatenpuree
1-2 tl chilivlokken, naar smaak
1 el olijfolie
Wat verse peterselie, gehakt

Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui tot de ui glazig is. Voeg de scampi’s toe en gaar op hoog vuur. Haal de scampi’s uit de pan. Zet het vuur lager en voeg in dezelfde pan de roomkaas, tomatenpuree en chilivlokken toe.
Voeg de scampi’s weer toe aan de saus en warm het geheel door. Serveer met wat verse peterselie.

Lekker met een groene salade of deze komkommersalade

Eet smakelijk!

P.S. We zijn benieuwd wat je van dit koolhydraatarme recept voor Scampi’s in pittige roomsaus vindt. Laat het ons weten door een berichtje achter te laten in het reactieveldje onder aan deze pagina. We horen graag van je!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *