Romy (-10 kg): “Na de eerste week was ik al verkocht door de heerlijke producten.”*

“Voordat ik begon bij Super Shape heb ik zelf meerdere afvalpogingen gedaan, ik was alleen helaas nog niet tevreden over waar ik stond en ik haalde het gewenste resultaat maar niet. In de coronatijd ben ik al wel begonnen met sporten maar ik miste nog de ondersteuning in het gezonder en anders eten.”

Door het starterspakket was ik helemaal overtuigd

“Door veel te lezen op de site van Super Shape en door de ervaringsverhalen van anderen besloot ik om een intake te plannen. Ik nam het starterspakket af en kreeg daardoor onder andere van alles om te proeven en een receptenboek mee. Ik was verrast door hoeveel en hoe lekker ik mocht eten. Na de eerste week was ik er nog meer van overtuigd: ik ga er helemaal voor!”

Ik maak nu bewustere keuzes

“Ik was in de eerste instantie bang dat het me toch weer niet zou lukken, zeker als de horeca weer zou open gaan na de lockdown. De vakanties en etentjes buiten de deur vormden mijn grootste uitdaging. Toch is dit me ook erg meegevallen omdat ik veel bewustere keuzes ben gaan maken als ik dan toch een etentje of uitje heb. Zo was ik laatst een dagje in de Efteling, ik neem dan zelf bijvoorbeeld mijn snack mee en weet nu wat ik aan het einde van de dag in het restaurant kan bestellen.”

Mijn dag:

“Mijn gemiddelde dag qua eten ziet er als volgt uit.

  • In de ochtend eet ik magere kwark met aardbeien granola,
  • tussendoor eet ik vaak een van de heerlijke crunchy repen,
  • tijdens de lunch heb ik vaak crackers met smeerkaas of zelfgemaakte eiersalade,
  • tussendoor eet ik weer een tussendoortje, bijvoorbeeld een chocolade chunck (een heerlijke ‘KitKatachtige’ reep) of een lekker toffee cookie,
  • in de avond eet ik vaak grotendeels mee met de rest van het gezin, ik neem dan een mager stukje vlees of vis en een portie groenten. Als het gezin iets eet wat niet binnen het programma past kies ik bijvoorbeeld voor een wrap (van PS.  food & lifestyle) of een heerlijke salade.

Ik heb eigenlijk niet één specifieke favoriet product en ben vooral heel blij dat ik zo lekker kan eten tijdens alle eetmomenten.

Ik ben ook echt anders naar eten gaan kijken. Het is heel makkelijk om kant en klaar eten te kopen in de supermarkt, maar het is zo veel leuker om nieuwe recepten zelf te maken en uit te proberen.”

Tip van Romy:

“Als je nog enige twijfel hebt over het programma kun je gewoon op een intake gesprek gaan en een starterspakket afnemen, hierdoor krijg je een heel goed beeld over het programma en alle producten. Bovendien maak je hierdoor een hele mooie start en ga je op een andere manier naar eten kijken.”

Romy, -10 kg

Ben jij, net als Romy, klaar om er helemaal voor te gaan en de kilo’s blijvend te verliezen?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het PS. food & lifestyle starterspakket

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!