Ervaring Super Shape Pascale

Pascale (- 11 kg): ‘’Ik had niet verwacht dat ik na mijn 50ste zo gemakkelijk zou kunnen afvallen.’’*

Ik wilde graag afvallen, omdat ik zwaarder was dan ooit tevoren en mezelf ook minder fit en niet goed voelde. Daarbij at ik al wel vrij gezond, dacht ik, maar ik was wel een erg slechte ontbijter. Het kwam regelmatig voor dat ik pas rond 12 uur mijn eerste maaltijd nam.

Mijn keuze voor Super Shape en de producten van PowerSlim kwam van mijn nichtje. Zij had hele goede ervaringen met het programma van Super Shape en raadde het mij aan.

Nadat ik op intakegesprek was geweest had ik geen enkele twijfel. Ik was heel benieuwd en wilde graag direct aan de slag. De structuur en het regelmatige eetpatroon spraken mij heel erg aan.  Het starterspakket met een variatie aan koolhydraatarme producten, zoals brood, pasta en crackers, zorgde dat ik meteen goed van start kon.

Ik heb nu veel meer energie. Verder ben ik zo blij met het regelmatige eetpatroon en dat ik nu veel gevarieerder eet dan voorheen. Daarnaast is uiteraard het snelle gewichtsverlies fantastisch. En ook heel belangrijk: mijn ‘mindset’ is ook veranderd. Ik let nu veel beter op wat ik eet. Ik kies nu vaker voor producten die veel eiwitten en vezels bevatten en weinig (snelle) koolhydraten. Tot mijn verrassing zat het maken van gezonde keuzes al in een relatief korte tijd helemaal in mijn systeem en weet ik zeker dat het blijvend is! 
Waar ik ‘vroeger’ dacht dat ik wel enkele dagen in de week gezond at, leverde Super Shape en dan met name de begeleiding van Eveline, zoveel hulp, tips & tricks in het constructief oppakken van het juiste eetgedrag.

Ik ben er van overtuigd dat dit een levenslange bewustwording is in het maken van goede en gezonde keuzes!

Ik vind het resultaat nog steeds onwerkelijk. Als ik mezelf in de spiegel zie, moet ik soms twee keer kijken; ben ik dat?

Ik had maar weinig uitdagingen tijdens het afvallen. Het was juist een uitdaging om me te houden aan de 5 a 6 eetmomenten per dag. Normaliter at ik veel minder.

Het is ongelofelijk hoe gemakkelijk en snel de kilo’s eraf zijn gegaan. Dat had ik niet verwacht na mijn 50ste. Doordat ik in de overgang ben, had ik niet gedacht om zo snel resultaat te zien.
En dat zelfs zonder dat ik erbij heb gesport, wat ik natuurlijk nu wel wil gaan opbouwen. Dat ik dit resultaat heb bereikt, zonder te sporten en met af en toe een wit wijntje te drinken, is werkelijk ongekend fantastisch.

Verder vond ik de recepten geweldig, waarbij ik steeds meer leer over bijvoorbeeld het toepassen van nieuwe groenten, het zelf maken – in een handomdraai – van verse pastasauzen etc. etc. Het traject bij Super Shape is voor mij echt een leerschool geweest om tot verantwoorde voedingskeuzes te komen. 

Ik zweer bij Super Shape en raad het daarom aan alle vrouwen aan die graag willen afvallen en hun eetgedrag willen aanpassen.

Pascale uit Den Bosch

Wil jij ook afvallen?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Ervaring Super Shape Pascale

Ervaring Super Shape Pascale

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!