Maurick: “Mijn bruiloft motiveerde me om de draad op te pakken”*

“In februari 2021 besefte ik me: nu is het klaar! Er moest iets gaan gebeuren, want mijn trouwpak paste niet meer. Aangezien wij twee keer onze bruiloft hebben moeten verplaatsen door het coronavirus, bleef mijn trouwpak maar in de kast hangen. Deze hadden we namelijk ruim voor onze bruiloft al aangeschaft. Nadat wij voor de tweede keer onze bruiloft hadden verplaatst, ben ik mijn trouwpak nogmaals gaan passen. Tot mijn grote schik kwam ik erachter dat die niet meer lekker zat.”

Het besef: er moest iets veranderen!

“Na vele pogingen in het verleden om een gezondere levensstijl aan te houden, was dit het moment waarbij bij mij de knop omging. Ik besefte dat er nu echt iets moest gebeuren. Deze keer wilde ik echt mijn doel bereiken en óók volhouden. Dat was bij mijn vorige pogingen het grote probleem. Iedere keer startte ik weer fanatiek, maar steeds na een aantal weken verwaterde dit en belande ik weer in mijn oude ongezonde patroon. Alleen deze keer had ik een heel duidelijk doel: mijn trouwpak weer passen!”

Kennismaken met het assortiment

“Mijn ouders waren op dit moment zo’n 4 weken bezig met het PS. food & lifestyle programma waar zij erg over te spreken waren. Ik heb geen moment getwijfeld en heb direct gebeld om een afspraak te maken. Zo gezegd zo gedaan. Twee dagen later begon ik met het starterspakket van PS. food & lifestyle. Dit starterspakket was een fijne manier om alle producten van PS. food & lifestyle te leren kennen en te proeven. Al snel kwam ik er achter dat PS. food & lifestyle een onwijs breed en aantrekkelijk assortiment heeft.”

Een geweldig resultaat!

“Een aantal weken voor de bruiloft heb ik mijn trouwpak zelf wat kleiner moeten laten maken. Dit gaf me een erg goed gevoel, waardoor mijn doorzettingsvermogen alleen maar meer getriggerd werd. Ik heb op dat moment mijn doel nog wat meer aangescherpt en wilde doorgaan met het programma. Inmiddels heb ik ook dit aangescherpte doel behaald, en ben ik blij te kunnen melden dat ik ben getrouwd in een fantastisch pak!”

Ben jij, net als Maurick, klaar om er helemaal voor te gaan en de kilo’s blijvend te verliezen?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!