Maud (-23 kg): Dankzij mijn coach heb ik het vertrouwen in mezelf terug!*

Al jaren was ik ontevreden over mijn lichaam. Als ik in de spiegel keek werd ik ongelukkig van wat ik zag. Ik heb dan ook vaak genoeg voor de spiegel gehuild omdat ik er zo van baalde.
De lichamelijke klachten aan mijn rug, benen en voeten wanneer ik lang moest staan of lopen waren tevens een motivatie om wat af te vallen. Na twee minuten lopen zakte ik namelijk van de pijn in elkaar, dit leek me niet goed voor een jonge meid van begin 20.

Na een half jaar onder begeleiding te zijn geweest bij een diëtiste, met als resultaat 100 gram gewichtsverlies en het Sonja Bakker dieet te hebben gedaan (hier kwam ik zelfs van aan..). Wilde ik iets dat bij mij zou passen.  
Ik heb voor Super Shape gekozen omdat mijn moeder dit programma ook heeft gevolgd. Ik zag bij haar verbluffende resultaten en ik wilde dit natuurlijk ook heel graag. 

Omdat ik dus al super veel pogingen tot afvallen gedaan had, vond ik het lastig om vertrouwen in mezelf terug te krijgen. Gelukkig heeft mijn coach Michelle me het vertrouwen in mezelf teruggegeven, door samen in gesprek te gaan en te kijken wat wel en niet bij mij zou passen. Na een maand had ik de knop volledig omgezet en was ik niet meer te stoppen!

Tijdens het afvallen met PowerSlim at veel groente, daar hield ik altijd al van, en vond het leuk om samen met mijn vader te experimenteren met koolhydraatarme gerechten. Mijn geluk is wel dat mijn vader eigenlijk kok is van beroep en ook veel verstand heeft van voeding. Ook merkte ik dat het koken veel makkelijker en sneller ging dan voor het PowerSlim programma. Mijn favoriete PowerSlim product is echt de Melk chocolade chunk! Heel makkelijk en fijn mee te nemen in je tas.  De PowerSlim BBQ-chips waren een uitkomst voor ’s avonds op de bank tijdens mijn favoriete tv-series. Zo had ik het idee dat ik mee kon doen met de rest.

PowerSlim Melk chocolade chunk
PowerSlim Melk chocolade chunk

Het afvallen heeft ervoor gezorgd dat ik geen last meer heb van mijn rug, voeten en benen. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Daarnaast ben ik zekerder over mezelf en heb ik weer het gevoel dat ik het lichaam heb dat bij mijn leeftijd past. Ook is mijn kledingstijl erg veranderd. Ik trek nu aan wat ik leuk vind! Ik ben tijdens het PowerSlim programma gaan sparen voor een geheel nieuwe kledingkast (letterlijk en figuurlijk). En dus heb ik mezelf, na het bereiken van mijn streefgewicht, op een geheel nieuwe garderobe getrakteerd!

Tijdens het afvallen had eigenlijk vrij weinig uitdagingen. Doordat ik goed werd begeleid en ik de knop voor mezelf had omgezet, ben ik zonder slag of stoot door het programma heen gevlogen! Waar ik wel nog steeds een zwak voor heb zijn harde broodjes, zoals Italiaanse bollen of stokbrood. Dat is het enige koolhydraatrijke product wat ik gemist heb! Gelukkig hielden de mensen om mij heen daar rekening mee door deze achterwege te laten.

Koolhydraatarme BBQ chips van PowerSlim
Koolhydraatarme BBQ chips van PowerSlim

Een eyeopener voor mezelf was wel dat ik steeds beter kon lopen en dus ook plezier kreeg in het wandelen. Dan liep ik een rondje om het park, vlakbij mijn huis. Dit is nu overigens echt een hobby geworden. Ik merk nu pas hoe fijn het is om normaal te kunnen lopen, zonder pijn te hebben.

Mijn tip voor iedereen die wil afvallen: Laat je niet afleiden door mensen die zeggen “Ach, ben je nu weer aan het diëten?” of “Kom op joh, je mag toch wel één stukje chocolade?” Dat vond ik echt hele vervelende opmerkingen. Ik ben daarom dus uit gaan leggen wat voor effect het heeft op mijn lichaam als ik wél een stukje chocolade zou nemen, namelijk dat ik uit de volledige vetverbranding (ketose) raak. Mensen vonden dit uitgebreide antwoord niet altijd even leuk waardoor ze op een gegeven moment de opmerkingen achterwege lieten.

O ja, en als je lekker gaat uit eten geef dan aan dat je een  koolhydraatarm dieet volgt en daarom de sauzen apart geserveerd wil hebben (Dit is ook een voordeel voor de mensen waarmee je uit eten bent, zij krijgen dan meer saus! 😉 )

Maud, 22 jaar uit Rosmalen 

Ook samen aan de slag?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ervaring Maud afslankstudio Super Shape

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!