Marja(-26 kg): Ik ben al sinds mei 2020 op mijn streefgewicht

Ik was vroeger eerder te licht dan te zwaar. Ik zei ook altijd “Als ik ooit moet gaan lijnen dan lukt me dat nooit. Ik lust alleen maar ongezonde dingen”.

19 jaar geleden ben ik gestopt met roken en vanaf die tijd ben ik eigenlijk steeds zwaarder geworden. Aankomen, afvallen, weer aankomen en weer afvallen enz. Mijn laatste pogingen in 2018 met behulp van een diëtist op basis van de schijf van vijf liep elke keer vast. Na 5 kg bleef ik stilstaan en kreeg er geen gram meer af.

In september 2019 was ik er helemaal klaar mee. Ik had ook veel last van overgangsklachten en ik wilde mijn eigen ‘ik’ weer terug. Elke keer als ik in de spiegel keek was ik teleurgesteld in mezelf. Maar waar ga ik beginnen en hoe ga ik mijn doel bereiken?

Afvallen zonder shakes

Op Facebook zag ik Super Shape regelmatig met producten van PowerSlim voorbijkomen. In het begin was ik wel wat sceptisch. “Moet ik dan aan de shakes? Ik weet het niet hoor”. Ik had namelijk al eens een dieet op basis van shakes gedaan en dat ging goed tot ik weer normaal ging eten na het behalen van mijn streefgewicht

Ik zag dat de zus van een goede vriend van mij dit dieet ook volgde en heb contact met haar gezocht. Zij was erg enthousiast. Daarom heb ik een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend adviesgesprek. Diëtist Danique heeft mij het programma uitgelegd en vertelde dat het vooral uit vaste producten bestaat i.p.v. shakes. Ik heb besloten het een kans te geven met de gedachte; als het niets is kan ik altijd stoppen.

Tijdens het gesprek werd naar mijn doel gevraagd. Waarop ik antwoorde minimaal 20 kg kwijt te willen raken. Danique gaf direct aan: “Laten we eerst met 10 kg beginnen”.

Op 11 september ben ik gestart en op 6 november waren de eerste 10 kg een feit! Daarnaast had ik ook nagenoeg geen last meer van overgangsklachten en voelde me veel fitter. Het ging zo goed dat we voor de volgende 10 kg gingen. Die gingen er iets minder snel af, maar ik bleef afvallen.

Uiteindelijk ben ik 26 kg afgevallen en ben ik sinds mei 2020 op mijn gewicht.

De 5-7 eetmomenten op een dag, de veelzijdige keuze uit producten en het wekelijks consult bleken de oplossing voor mij. In het starterspakket zit ook een boek met heerlijke recepten en weekmenu’s waardoor je in het begin niet zo na hoeft te denken over wat je kan eten. Dit komt vanzelf als je even bezig bent.

koolhydraatarme crackers
PowerSlim cracker

Mijn dag zag er als volgt uit:

Ontbijt: Magere kwark met PowerSlim muesli

Tussendoor: PowerSlim reep

Lunch: Salade + PowerSlim cracker of broodje met mager beleg soms zoetbeleg van PowerSlim

Tussendoor: PowerSlim reep of koek

Diner: Groente en vlees en soms een PowerSlim product, zoals een wrap of pasta.

Avond: PowerSlim snack, dit kon van alles zijn zoals pudding, chips, reep net waar ik zin in heb.

PowerSlim wrap

Sinds ik mijn streefgewicht heb bereikt vervang ik veel PowerSlim producten door producten laag in koolhydraten die ik in de supermarkt kan kopen. Mijn tussendoortjes eet ik nog steeds van PowerSlim. Inmiddels eet ik ook weer aardappels en pasta maar met mate en las ik regelmatig een balansdag in. Ik ga ook nog 1 keer in de maand naar mijn coach, dit vind ik fijn, ook als ik soms weer een beetje in een dip zit helpt zij mij er weer uit.

Marja uit Empel

Ook samen aan de slag?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!