Marion (-18 kg): ’Het was voor mij een echte eyeopener dat ik ondanks de overgang wél kilo’s kan verliezen. Geweldig!’*

Mijn hele leven heb ik al aanleg om dikker te worden. Daardoor heb ik ook al heel wat diëten gevolgd. Bij ieder dieet viel ik af, maar op gewicht blijven, was het moeilijkste van alles. Toen ik vorig jaar in de overgang kwam vlogen de kilo’s eraan. Ik dacht met al mijn dieet ervaringen dat ik het wel zelf zou kunnen om weer af te vallen. Maar wat ik ook probeerde, droge crackers en yoghurt, ik viel niet af. Mijn kleding paste niet meer, ik kreeg maagvorming waardoor ik met bukken kortademig werd. Kortom, ik voelde me allesbehalve aantrekkelijk en fit.

Op een netwerkbijeenkomst kwam ik Eveline van Super Shape tegen. Zij vertelde me dat ze mij wel kon helpen. ‘Ook als je in de overgang zit’ vroeg ik nog? ‘Jazeker’, zei ze. Die woorden bleven in mijn hoofd zitten, totdat ik het besluit nam en haar belde om een afspraak in te plannen.

In het begin had ik wel wat twijfels, omdat ik toch al bezig was met lijnen maar steeds niets afviel. Na het intakegesprek ben ik meteen begonnen met het starterspakket. Ik at meer dan ik gewend was, 6 keer per dag, en toch vlogen de kilo’s eraf! Blijkbaar at ik voorheen dus niet gezond genoeg en in een verkeerde frequentie. Nu ik minder koolhydraten eet en het juiste eetpatroon aanhoudt bereik ik wel resultaat!

Nu ik mijn doel bereikt heb, heb ik veel meer zelfvertrouwen, want ik heb geen maagvorming meer. Ik voel me fitter, mijn kleding staat weer leuker en ook krijg ik veel complimentjes.

Ook ga ik nu veel bewuster om met het bereiden van mijn maaltijden. Ik ben iemand die van veel afwisseling houdt en niet iedere week hetzelfde wil eten. Dat was wel even een uitdaging, maar het is me allemaal gelukt. Voorlopig blijf ik nog keurig op mijn gewicht en ik val zelfs nog steeds wat af. Niet veel meer in kilo’s, maar meer in grammen. Uiteindelijk verlies ik nog steeds vet!

Mijn grootste uitdagingen waren etentjes en vakanties. We runnen ons eigen bedrijf en hebben regelmatig etentjes en als we tijd over hebben kunnen we echt genieten van korte vakanties. Met de etentjes viel het allemaal gelukkig mee, want dan kun je nog rekening houden met wat je wel of niet mag eten. In de vakanties nam ik mijn PowerSlim producten mee en kwam ik ondanks het andere ritme toch niet of bijna niet aan. Dus dat was een hele overwinning…

Het was voor mij een echte eyeopener dat ik ondanks de overgang wel kilo’s kan verliezen. Geweldig! Ondanks dat ik toch op zijn tijd nog wel een wijntje drink (inmiddels ben ik gewend aan droge witte wijn i.p.v. zoete) en ook mijn toastje: een plakje komkommer met een stukje Franse kaas. De rest van de week let ik dan weer goed op om de balans erin te houden. Zo hou je het ook langer vol en het is allemaal heel goed te doen.

Als je net als ik koolhydraatarm wil afvallen zou ik je de volgende tip willen geven: doe het altijd onder de juiste begeleiding en met goede producten. Daarom adviseer ik Super Shape! In het begin moet je het even onder de knie krijgen, verse maaltijden bereiden met de juiste producten waarbij je moet letten op de koolhydraten. Maar inmiddels heb ik al zoveel recepten verzameld dat ik nu wel vooruit kan en weet waar ik op moet letten.

Marion uit Rosmalen, 54 jaar

Wil jij ook afvallen?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Ervaring Super Shape marion

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Eén antwoord op “Marion (-18 kg): ’Het was voor mij een echte eyeopener dat ik ondanks de overgang wél kilo’s kan verliezen. Geweldig!’*”

  1. Knap allemaal.
    Ik ben 2 jaar geleden begonnen met kha eten, bij mij moest er niet veel af.
    Ging om 6 kilo.
    Ik eet s’avonds altijd kha.
    Voor de rest let ik er wel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!