Marie-José (-27 kg) : “Ik wilde nog één poging wagen om af te vallen.”*

Ik wilde graag afvallen, want ik vond mezelf al een tijd te zwaar en had moeite met bewegen,  laat staan sporten. Toch had ik lange tijd de motivatie niet. Eerdere pogingen om af te vallen werden toch weer te snel een teleurstelling.

Op Facebook zag ik veel positieve berichten over Super Shape. Ik dacht; Dit is laatste poging die ik waag, maar ik ga het proberen.

Ik had met mezelf afgesproken om begin dit jaar te starten. Meteen in de eerste weken viel ik kilo’s af. Dat stimuleert natuurlijk enorm waardoor mijn motivatie om door te gaan alleen maar groter werd. Ik voelde: Dit moet haalbaar zijn.

Voor mij zijn de wekelijkse bezoeken aan mijn coach Michelle en haar manier van benaderen heel belangrijk geweest. Mijn doel was om voor juni 10 kg kwijt te zijn. Juist het feit dat er geen druk opgelegd werd met betrekking tot mijn doel en dat er geen uitspraken gedaan werden over hoeveel ze vond dat ik moest afvallen werkte voor mij.

Lastig was het om die wekelijkse face-to-face consulten te missen door het coronavirus. Wel hadden we telefonisch contact en mocht ik zo vaak, en zo veel vragen stellen als nodig. Maar de bezoeken face-to-face waren voor mij fijner en motiverender.

Wat ik heel fijn heb gevonden waren de weekmenu’s in fase 1 waardoor ik precies wist wat ik in huis moest hebben. Door me, zonder moeite, strikt aan het weekmenu te houden ging het erg goed!
De 6 eetmomenten op een dag waren voor mij duidelijk en maakte het te overzien. Niet één keer heb ik honger gehad! Wat mij, en ook mijn vriendin, is opgevallen zijn de heerlijke (en onverwachte) koolhydraatarme recepten. Mijn tip is dan ook: Als je je daar wat in verdiept,  je al een heel eind op weg bent.

In het begin heb ik het fruit wel erg gemist. Ik was gewend zeker 2 à 3 stuks fruit per dag te eten, gewoon omdat ik het lekker vond. Gelukkig kan ik nu ik op gewicht ben gewoon weer fruit eten.

Mijn favoriete PowerSlim producten waren de repen voor tussendoor en de BBQ- chips. Maar ook de heerlijke tussendoortjes, zoals nu in fase 3, een volkoren cracker met pindakaas en appel! Daar zou ik zelf nooit opgekomen zijn, maar het is makkelijk en heel lekker.

Nu ik afgevallen ben, ben ik fitter, blij dat ik er beter uit zie en kan ik weer makkelijker kleding kopen zonder altijd met grote maten bezig te zijn.

Ik heb mijn weg gevonden in mijn eetpatroon. Ik gebruik de PowerSlim producten momenteel niet of nauwelijks meer maar let goed op dat ik minder koolhydraten neem en afwisselend eet. Ook let ik er op dat ik in beweging blijf. Gewoon om de dag een paar kilometer wandelen in de vrije uurtjes. Dat de begeleiding er nog is geeft mij een gerust gevoel. Nu ga ik nog eens in de 3 weken bij Michelle langs, dat biedt me houvast.

Marie- José uit Rosmalen, -27 kg

Ook samen aan de slag?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!