Linda (- 23 kg): ‘’Ik heb weer het gevoel dat ik gezien mag worden.’’*

Ik was al een tijd niet tevreden over mijn lijf en mijn gewicht. Kleding zat niet lekker meer, ik was constant moe en wilde meer energie. Ik wilde mijzelf fijner voelen, zodat ik ook weer zin had om meer te ondernemen en bijvoorbeeld spelletjes met mijn kinderen te doen. 

Tijdens mijn zwangerschappen had ik zwangerschapsdiabetes en moest ik om die reden ook koolhydraatarm eten. Op dat moment, met name voor de recepten, ben ik  Super Shape gaan volgen op Facebook. Op die pagina zag ik een aantal mensen die ik van gezicht ken uit Rosmalen. Ook ken ik een aantal mensen persoonlijk die het programma bij Super Shape volgen. Daardoor wist ik dat het geen (loze) reclame-advertenties zijn, maar dat zij daadwerkelijk resultaat hadden geboekt. Eén van die personen sprak ik wat uitgebreider over het PowerSlim dieet. Met name de wekelijkse begeleiding heeft mij over de streep getrokken.


Ik was eigenlijk totaal niet gemotiveerd. Ik vind de producten eerlijk gezegd ook wel behoorlijk prijzig. Ik was bang dat ik uiteindelijk spijt zou krijgen, omdat het afvallen niet zou lukken, maar het mij wel veel geld zou kosten. Na het resultaat van de eerste week was ik echter zeer gemotiveerd en dat is eigenlijk al die tijd zo gebleven.

Wat het afvallen me heeft opgeleverd is dat ik nu zo goed in mijn vel zit, mij fitter voel en veel energieker. Ik krijg veel complimenten, ik heb ook veel meer het gevoel dat ik gezien mag worden.  

De uitdaging was er vooral vooraf. Ik zag op tegen het “niets mogen” en altijd maar hetzelfde moeten eten. Al snel werd duidelijk dat dat helemaal niet aan de orde is. Er zijn zo veel PowerSlim producten dat er volop gevarieerd en afgewisseld kan worden. Vooral ook dat er zoete en hartige snacks zijn en zoet broodbeleg etc. is dan erg prettig.

Mijn eyeopener: Het kan ook gezellig zijn zonder wijn en chips ;-). 

Als tip zou ik willen meegeven: Zie het niet als dieet, maar een manier om je voedingspatroon aan te passen en te leren om gezonde keuzes te maken, waarbij je ook echt af en toe wel de minder gezonde variant mag kiezen.

Linda, 40 jaar, uit Rosmalen

 

 

Ervaring PowerSlim Linda

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!