Leuke en gezonde cadeau ideeën

Het Sinterklaasfeest en de feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heel veel gezelligheid, lekker eten en cadeaus in de schoen en onder de boom. Als je niet weet wat je moet vragen of voor iemand moet kopen, dan hebben wij een aantal leuke en gezonde cadeau ideeën voor je. 

Spirelli spiraalsnijder

Wat dacht je van deze spiraalsnijder om bijvoorbeeld heerlijke koolhydraatarme courgetti te maken. Daarnaast kan je veel verschillende soorten groenten heel gemakkelijk fijn raspen om er lekker snel en makkelijk een salade van te maken.

spirelli spiraalsnijder

Ter inspiratie hebben we een aantal lekkere recepten voor koolhydraatarme courgetti ‘pasta’ voor je op een rijtje gezet.

Courgetti met balletjes

Hamburgerpers

Of deze mooie aluminium hamburgerpers om de lekkerste tartaarburgers te maken. Maak er bijvoorbeeld een heerlijk knapperig broodje hamburger van op een koolhydraatarm meerzaden bolletje van PowerSlim.

hamburgerpers

Fitbit Activitytracker

Deze activitytracker van Fitbit maakt je bewust van het aantal stappen dat je zet op een dag en registreert daarnaast jouw slaappatroon. Een leuke en motiverende manier om meer beweging te krijgen! Er zijn verschillende versies van de Fitbit verkrijgbaar, zo is er ook een versie die jouw hartslag registreert en de routes die je hebt gelopen.

fitbit

Koolhydraatarme kookboeken

Als je jezelf of een ander een gezonde en lekkere koolhydraatarme leefstijl gunt en je wil graag op gewicht blijven dan zijn deze kookboeken een erg leuk cadeau!

Oanh’s Kitchen

De boeken van Oanh’s Kitchen bevatten makkelijk, lekker en erg uiteenlopend recepten. Er staan bijvoorbeeld ook veel recepten in voor broodjes, toast of desserts, ideaal vanaf fase 2 van het PowerSlim afslankprogramma. Deze boeken motiveren je meteen om lekker koolhydraatarm te gaan koken.

oanhs kitchen

Vegetarisch, koolhydraatarm en glutenvrij

Wil je naast koolhydraatarm ook vegetarisch en/of glutenvrij eten? Dan is het kookboek van Celia Brooks een echte aanrader. Vol heerlijke koolhydraatarme recepten zonder vlees, leuk en lekker om mee te variëren.

vegetarisch koolhydraatarm en glutenvrij

Nu afvallen & nooit meer aankomen

En uiteraard kan het nieuwe boek van collega diëtist Eveline ‘Nu afvallen & nooit meer aankomen’ niet missen in dit rijtje cadeautips.

In dit boek leer je met de ‘Nu Slank methode’ hoe je meer grip krijgt op al die verschillende stemmetjes in je hoofd die allemaal iets anders willen (een wijntje drinken/ lekker op de bank blijven hangen met een reep chocola terwijl het andere stemmetje zegt dat je een zwakkeling bent en naar de sportschool moet). Het boek begeleid je op eenvoudige wijze naar minder kilo’s en meer grip op je (eet)gedrag.

Hopelijk heb je inspiratie op kunnen doen voor een aantal leuke kerstcadeaus voor jezelf of voor iemand anders.

We wensen je alvast hele fijne feestdagen!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!