Koolhydraatarme Turkse pizza

Ook tijdens het PowerSlimmen kun je genieten van een heerlijke koolhydraatarme Turkse Pizza.
 
Bereidingstijd: 50 min.
Aantal porties: 1
 
Voedingswaarde
Energie  
Kcal 269 Kcal
Vet 12,0 g
Koolhydraten 9,5 g
Eiwitten 26,7 g

 

Ingrediënten:
1 PowerSlim wrap
40-50 g rundertartaar
¼ groene paprika, in stukjes
2 tomaten in stukjes (vocht ook gebruiken)
Klein handje rucola
½ groene Spaanse peper
1 el verse peterselie
1 tl tomatenpuree
Scheutje water
½ tl chilivlokken
½ tl zout
Snuf zwarte peper

Knoflooksaus:
2 el magere kwark
½ teentje knoflook, geperst
Zout en peper
Eventueel verse dille, fijngehakt

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng alle ingrediënten (behalve de wrap, tartaar rucola en de ingrediënten voor de knoflooksaus) in een keukenmachine of met een staafmixer tot een puree. Doe de tartaar in een kom, meng met de puree en laat (afgedekt) in de koelkast 15-30 minuten marineren. Besmeer de wrap met het tartaarmengsel en zet circa 15 minuten in de voorverwarmde oven. Meng de ingrediënten voor de knoflooksaus goed door elkaar in een schaaltje en zet tot gebruik in de koelkast. Haal de Turkse pizza uit de oven, beleg met de rucola en serveer met de knoflooksaus.

 

Eet smakelijk!

P.S. We zijn benieuwd wat je van dit koolhydraatarme recept voor koolhydraatarme Turkse pizza vindt. Laat het ons weten door een berichtje achter te laten in het reactieveldje onder aan deze pagina. We horen graag van je!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!