Koolhydraatarme tagliatelle van koolraap met truffel

Met dit recept voor koolhydraatarme tagliatelle van koolraap met truffel kun je koolhydraatarm eten en toch genieten van een pastagerecht. Super makkelijk en snel te maken en ook nog eens heel lekker!

Aantal porties: 1
Bereidingstijd: 15 minuten

Koolhydraten per portie:            6.1 gram
Kcal per portie:                                233 kcal
Eiwitten per portie:                       34.3 gram
Vezels per portie:                           3.7 gram
Geschikt vanaf fase:                      1A

Benodigdheden:
100 g koolraaptagliatelle (o.a. verkrijgbaar bij AH)
1 el truffeltapenade  
50 ml kookroom light
½ ui, gesnipperd
150 g champignons, in plakjes
120 g varkenshaas, gesneden in blokjes
Handje rucola

Bereidingswijze:
Zet een pan met water op het vuur en wacht tot deze aan de kook is.

Verhit ondertussen een eetlepel olie in een pan en bak de varkenshaas bruin. Fruit de ui en voeg de champignons toe. Roer de truffeltapenade samen met  de kookroom light erdoor en laat even koken.

Voeg de koolraaptagliatelle toe aan het kokende water en kook 2-3 minuten.

Giet de koolraaptagliatelle af en roer deze door de truffelsaus. Serveer met en een handje rucola.  

Eet smakelijk!

Tip: In 2A ook lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas.  

P.S. We zijn benieuwd wat je van dit koolhydraatarme recept voor koolraaptagliatelle met truffel vindt. Laat het ons weten door een berichtje achter te laten in het reactieveldje onder aan deze pagina. We horen graag van je!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *