Koolhydraatarme banoffee cheesecake

Banoffee, een cheesecake met de smaak van banaan en toffee. Een koolhydraatarme cheesecake om je vingers bij af te likken! Afvallen was nog nooit zo lekker!

Bereidingstijd: 140 minuten 
Aantal porties: 4
Toegestaan vanaf fase: 1

Ingrediënten:
4 zakjes PowerSlim speculaas biscuitjes
1 zakje PowerSlim dessert banaan
1 zakje PowerSlim dessert karamel toffee
1 zakje PowerSlim chocoladeparels
500 g magere kwark
2 el roomboter, gesmolten
5 gelatineblaadjes
Cacaopoeder

Bereidingswijze:

Bekleed de bodem van een kleine springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine. Meng met de roomboter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel en op laten stijven in de koelkast.
 
Meng de inhoud van het zakje dessert banaan en het zakje dessert karamel toffee door de kwark.
 
Week ondertussen de gelatineblaadjes circa 5 minuten in een bodempje koud water. Verwarm 160 ml water in een pannetje en laat de gelatineblaadjes hierin oplossen. Laat het een beetje afkoelen en roer dan door het banaan- en karameltoffeemengsel.
 
Stort het mengsel in de springvorm en laat het geheel 2 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi het taartje voor het serveren met een beetje cacaopoeder en de chocoladeparels.
 
Let op! Dit is een recept voor speciale gelegenheden en feestdagen. Kies maximaal 4 x per jaar een recept uit deze categorie als je in fase 1 of 2 van het PowerSlim afslankprogramma zit.
 
PS we zijn heel benieuwd wat je van dit recept voor koolhydraatarme cheesecake vindt. Laat het ons weten door een berichtje achter te laten in het reactieveldje onder deze pagina.

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!