Karlijn (-30 kg): Ook bij het op gewicht blijven is mijn coach er voor mij*

Wanneer is nu het juiste moment om je gewicht aan te pakken? Nadat ik al vele pogingen ondernomen had ging in juni 2019 de knop weer om. Ik was me ervan bewust dat ik het dit keer anders moest gaan doen. Ik kreeg de tip om eens te gaan praten met Eveline. Het bleek dat ik Eveline al lang volgde en een stuk van haar boek al gelezen had. Toch was ik niet meteen overtuigd. Ik was erg sceptisch en terughoudend om met vervangende producten te gaan werken. Het eerste gesprek heb ik daar dan ook kritische vragen over gesteld. Dat was een heel fijn gesprek en ik werd enthousiast over de manier van werken.

PowerSlim melk chocolade chunk

Om de chips heb ik heel hard moeten lachen
De eerste fase vond ik heel makkelijk vol te houden, je hebt geen honger en er zijn veel verschillende producten die ook lekker zijn. De melk chocolade chunck reep is favoriet en een heerlijke traktatie. Om de PowerSlim chips heb ik heel hard moeten lachen, maar het is af en toe wel lekker.

Een aantal recepten eet ik nog steeds graag. De gebakken wortelpeterselie is een blijvertje en ook het frietje kapsalon is een prima vervanger voor een vette hap.

Zelfs op vakantie was het programma goed te volgen
Zes weken nadat ik begonnen was ging ik met een auto vol repen op rondreis. En op die vakantie ging het ook allemaal makkelijk. Ik heb best wel eens iets gezondigd, maar die behoefte was er bijna niet. Na de vakantie was er dan ook gewoon 3,5 kilo vanaf. Doordat je iedere keer resultaat ziet, je geen honger hoeft te hebben en er veel variatie is, is het goed vol te houden. Ik heb in de periode dat ik bezig was met dit traject best wat persoonlijke tegenslagen gehad, maar het was geen enkel probleem dit vol te houden met deze producten en de begeleiding.

Koolhydraatarme BBQ chips van PowerSlim
PowerSlim chips

De begeleiding bij het op gewicht blijven was voor mij een belangrijke reden om juist dit programma te gaan volgen.
Ook nu ik gestopt ben met de producten en ik op gewicht probeer te blijven is Eveline er voor mij op moeilijke momenten of als het juist goed gaat. Die begeleiding daarna was voor mij een belangrijke reden om juist dit programma te gaan volgen. Ik merk dat deze coaching helpt om niet terug te vallen. Eveline is een hele prettige coach die mij helpt met humor en warmte naar mezelf te kijken.

Ik raad het iedereen aan!

Ook samen aan de slag?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!