Karin (-17 kg): ‘’Zelfs op vakantie lukt het me nu om op gewicht te blijven’’*

Ik wilde graag 10 kg afvallen voor mijn gezondheid en voor mezelf. Omdat het afvallen zo goed ging zijn het zelfs 17 kg geworden. Dat had ik niet durven dromen.

In het verleden heb ik verschillende diëten gevolgd, maar ik hield ze nooit vol.

Ik vroeg me daarom af of het Super Shape programma iets voor mij was. Ik ben toen online veel op gaan zoeken over Super Shape en het PowerSlim dieet. Na veel wikken en wegen heb ik de knoop  doorgehakt. Ik moest een stok achter de deur hebben en dat is gelukt samen met coaches Michelle en Eveline.

Ik blijf voorlopig nog onder begeleiding wat ik heel fijn vind.

Vaak kreeg ik te horen “hoezo moet jij afvallen?”. Intussen is er 17 kilo af en ik krijg ik allemaal complimenten. En ik voel mij er heerlijk bij. Mijn bloeddruk is gezakt en mijn cholesterol ook.

In het begin vond ik de verjaardagen weleens lastig. Dat was wel een valkuil met al dat lekkers op tafel. Maar daar wen je aan.

Afgelopen oktober ben ik op vakantie geweest en ik heb toen voor mijn doen veel gegeten, maar wel anders dan voorheen. Mijn eetpatroon is veranderd. Thuis op de weegschaal (waar ik toch wel huiverig voor was) was ik tot mijn grote verbazing niets aangekomen!

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, ben trots op mezelf en ik kan dit programma iedereen aanraden.

Op de website staan heel veel heerlijke recepten waar ik veel gebruik van maak. Mijn favorieten zijn de croque madam met tomaat, wrap kip kerrie en in de zomer een heerlijke salade met gerookte zalm, ei en avocado. Ook tijdens het afvallen kun je dus heerlijk eten.

Karin, 57 jaar uit Rosmalen

Ook samen aan de slag?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ervaring super shape Karin

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!