Kabeljauw met Parmaham en groene asperges van de BBQ

Eens een keer wat anders op de BBQ dan het stukje kipfilet? Probeer deze kabeljauw met Parmaham eens. Een heerlijk gerecht dat je buiten kunt klaarmaken. Laag in  koolhydraten dus geschikt vanaf fase 1A! Zo kun je heerlijk koolhydraatarm genieten van de BBQ deze zomer.

Aantal porties: 1 portie
Bereidingstijd: 15 minuten

Koolhydraten per portie:          6,1 gram
Kcal per portie:                               315 kcal
Eiwitten per portie:                      36,4 gram
Vezels per portie:                          3 gram

Geschikt vanaf fase:                     1A

Benodigdheden:
100 gram kabeljauwfilet
4 plakjes Parmaham
Italiaanse kruiden
1 el olijfolie
200 g groene asperges

Bereidingswijze:
Kruid de kabeljauwfilet met Italiaanse kruiden en wat peper en zout. Wikkel in de plakjes Parmaham en bestrijk met olijfolie.

Verwijder de uiteindes van de groene asperges en bestrijk ook deze met wat olijfolie.

Grill de kabeljauwfilets en de asperges op de BBQ in ongeveer 8 minuten gaar. Keer regelmatig om.

Leg de asperges op een bord en plaats daarop de kabeljauw met Parmaham.

Lekker met PowerSlim Pestodressing.

Eet smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!