Ivette Tax voor en na Super Shape

Ivette Tax (-12 kg): Ik ben zo trots op mezelf dat het me gelukt is!

Ivette Tax voor en na voorkant -12 kg Super Shape

Als ik in de spiegel keek, voelde ik me dik. Qua kleding kon ik ook niets meer aan en gezellig winkelen om nieuwe kleding te kopen, liep altijd weer op een teleurstelling uit. Mijn kleding zat gewoon veel te strak, omdat ik steeds zwaarder werd. Voorheen droeg ik maat 38-40, maar nu paste maat 42 zelfs niet meer!

Ik bleef het afvallen maar uitstellen. Af en toe volgde ik een dieet, maar dat hield ik niet lang vol. Ik dacht als ik het nu niet doe, dan doe ik het nooit meer.

Omdat ik iemand kende die heel veel was afgevallen met het Super Shape afslankprogramma dacht ik, wellicht is dit dieet ook wat voor mij. Ik had er nog nooit van gehoord en ben online gaan kijken wat het precies inhield. Vooral de stok achter de deur, het snelle resultaat en het geen honger hebben, spraken me heel erg aan.

Ik besloot, dit is het laatste wat ik probeer. Als dit niet helpt dan helpt niets meer.

En het is me 100% meegevallen! Ik dacht dat ik honger zou hebben maar dat was helemaal niet zo. Er ging een knop bij me om en die is om gebleven.

De begeleiding vond ik super! Mijn eerdere ervaringen met de begeleiding van een diëtist waren niet zo goed. Maar bij Eveline was er veel persoonlijke aandacht en het was duidelijk wat ik wel en niet mocht eten.

Het afvallen heeft me een heel goed gevoel opgeleverd. Maar ook meer zelfvertrouwen. Ik krijg veel complimenten uit mijn omgeving. Het gevoel dat het me gelukt is, maakt me enorm blij. Ook durf ik weer strakke jurkjes aan. Ik pas nu zelfs broeken in maat 36-38!

Het leukste moment was dat ik op een feestje kwam in een gave strakke broek met hakken en een mooi truitje en dat iedereen zag dat ik veel was afgevallen. Ze vroegen zelfs waar Ivette gebleven was. Dit was voor mij de kers op de taart.

Ik wil het Super Shape dieet dan ook aan iedereen aanbevelen die graag op een gezonde manier snel en gemakkelijk wil afvallen. De producten zijn lekker de begeleiding is super en je kunt eindeloos variëren met de heerlijke recepten.

Wil jij ook afvallen?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!