Is elke ochtend een smoothie wel goed voor de lijn?

Als je die extra vakantiekilo’s wilt kwijtraken en weer lekker in je vel wilt zitten, vraag je je waarschijnlijk af: wat is nu eigenlijk wel en niet goed voor mijn gewicht? Je wilt voorkomen dat je hard werkt om af te vallen, maar uiteindelijk aankomt.

Ook Karen liep hier tegenaan. Ze neemt iedere ochtend een smoothie met yoghurt of kwark en veel fruit. Maar nu waarschuwde een vriendin laatst dat dit helemaal niet zo gezond is, omdat je daarna snel honger krijgt en dus weer gaat eten. Bovendien zou al dat fruit niet zo gezond zijn, omdat dat ook veel suiker bevat.

Karen zegt hierover: “Ik baal hiervan: ik ben juist afgestapt van het eten van brood in de ochtend omdat ik het idee had dat ik juist daarvan aankwam. Heeft mijn vriendin gelijk en kan ik beter toch iets zwaarders eten in de ochtend?”

Op de website van RTLNieuws geef ik antwoord op haar vraag en deel ik handige tips voor als je op je gewicht wilt letten.

Is elke ochtend een smoothie wel goed voor de lijn?

Vraag je je af wat een gezond ontbijt inhoudt en raak je de draad kwijt? Dan is ook mijn e-book “Power Ontbijtjes” echt iets voor jou. Hierin beantwoord ik niet alleen al je ontbijtvragen, maar deel ik ook 14 van mijn favoriete ontbijtrecepten. Bestel het nu.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *