Huisgemaakte filet americain

Hou jij ook zo van filet americain? Dit lekkere broodsmeersel maak je heel eenvoudig zelf! Zo weet je zeker dat er niets geks aan toegevoegd is en kun je het precies naar jouw smaak aanpassen.

Geschikt vanaf fase:   1A

Benodigdheden:
80 gram rundertartaar
1/2 el volle mayonaise
1 tl mosterd
1 tl tabasco
1 1/2 tl worcestersaus
1 tl paprikapoeder
peper & zout

Bereidingswijze:
Doe de tartaar in de keukenmachine en draai fijn met de mayonaise, mosterd, tabasco en paprikapoeder. Zorg dat het heel fijn wordt. Schep het in een bakje en breng op smaak met peper, zout, worcestersaus en voor de pikant liefhebbers nog wat extra tabasco.

Tip:
Als het mengsel iets te ‘droog’ is, voeg er dan nog wat mayonaise aan toe.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *