Hoe is het nu met Marie-Jose uit Rosmalen (- 27 kg)

Marie-Jose  had al heel veel diëten geprobeerd, maar niets werkte voor haar op de lange termijn. Tot ze startte met het Super Shape programma en 27 kg afviel. Sinds juli 2020 is ze op gewicht. We vroegen haar hoe dat haar gelukt is en wat haar succestips zijn.

Hoe is het je gelukt om in balans te blijven?

Om zo in balans te blijven hou ik rekening met wat ik eet en de hoeveelheid daarvan.

Ik hou nog steeds rekening met de hoeveelheid koolhydraten en vezels bij de warme maaltijd. Zo neem ik (bijna) altijd volkoren pasta of bloemkoolrijst in plaats van rijst. En het is ook fijn dat mijn vriendin dat lekker vindt!

Als we uit eten gaan hou ik overdag rekening met wat ik eet. Zo neem ik bij de lunch bijvoorbeeld minder koolhydraten zodat ik in het restaurant gewoon mee kan doen.

Wat mij ook helpt om in balans te blijven, is om eens in de 6 à 7 weken naar mijn coach te gaan. Ik krijg dan weer antwoorden op de vragen die ik heb, maar we praten ook over andere dingen en hebben soms de grootste lol. De klik met je coach moet er zijn, dit stimuleert ook om in balans te blijven.

De grootste uitdaging om op dit gewicht te blijven en niet terug te vallen, is na de vakantie de knop weer omzetten en om niet te denken ‘ach, nu maakt het toch niet meer uit.’

Welke veranderingen heb je doorgevoerd?

Wat ik heb veranderd is dat ik anders ben gaan eten, bewuster omga met de koolhydraten en 6 eetmomenten per dag aanhoud. Ik mag 2  ‘jokers’ per week inzetten en daar probeer ik me echt aan te houden. Deze jokers staan voor uitzonderingen.
Ik vraag me ook weleens af: “is het me waard om dit nu te eten” als het antwoord nee is, neem ik het niet.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben trots dat het me gelukt is om af te vallen (want ik had al zoveel diëten geprobeerd) en dat ik nog steeds op gewicht ben!

Ik zit nu heerlijk in mijn vel, heb meer conditie, kan leuke kleding aan (al kan kleding met een grotere maat ook leuk zijn hoor!) en ik vind het niet erg om op een foto te gaan.

Mijn succes tip is dan ook; ga naar een coach waar bij je je lekker bij voelt. De klik moet er zijn. Inmiddels heb ik al aardig wat mensen in mijn omgeving kunnen overtuigen om ook aan de slag te gaan!

Lieve groetjes Marie-Jose

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!