Groentespiezen voor op de BBQ

Deze groentespiezen voor op de barbecue zijn niet alleen gezond, maar ook heel lekker.

Porties: 1
Dit recept is geschikt vanaf fase 1

Let op, dit is een bijgerecht.

Benodigdheden:
40 gram courgette, in stukjes
40 gram aubergine, in stukjes
2 cherrytomaatjes, gehalveerd
1/2 teentje knoflook
1 takje verse rozemarijn
1/2 el olijfolie
snufje zout

Satéprikker

Bereidingswijze:
Rijg de courgette, aubergine en cherrytomaatjes aan een satéprikker.
Pers de knoflook uit. Mix de knoflook, olijfolie, het zout en het takje rozemarijn goed door elkaar.
Smeer de spiezen in met het olie mengsel en laat dit even intrekken.
Gril de spiezen op de barbecue.

Tip: Ook lekker op de grill of bakplaat

Eet smakelijk!

P.S. We zijn benieuwd wat je van dit koolhydraatarme recept vindt. Laat het ons weten door een berichtje achter te laten in het reactieveldje onder aan deze pagina. We horen graag van je!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *