Geef je nu op voor de frisse zomerstart!

Het voorjaar is aangebroken en daarmee ook het mooie weer. Voor veel mensen ook het startsein om weer over hun gewicht na te gaan denken en wat kilootjes kwijt te raken voor de zomer. Maak daarom een frisse zomerstart met PowerSlim! Met het PowerSlim afslankprogramma verander jij je levensstijl en leer je hoe je jouw streefgewicht niet alleen kunt bereiken, maar ook kunt behouden!

 

Omdat een verandering in je levensstijl in het begin wat wennen is, hebben we de frisse zomerstart ontwikkeld. Een mini-challenge van 14 dagen waarin jij PowerSlim eens kunt proberen en waarin je extra intensief ondersteund wordt door onze coaches. Je ontvang 14 dagen lang iedere dag leuke nieuwsbrieven met tips en recepten die jou gemotiveerd houden om door te zetten en natuurlijk kom je wekelijks bij ons op consult. Daarnaast ontvang je ook een gratis goodiebag met een zomermagazine én een luxe lunchpot (t.w.v. € 20).

 

Meld je voor 18 juni aan voor de frisse zomerstart en ga samen met ons de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Wedden dat we die gaan winnen?

 

Vul je gegevens in via het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! .

Wat houdt het PowerSlim afslankprogramma in?

– Wekelijks een één op één coachingsgesprek met je persoonlijke coach, want afvallen doe je niet alleen!

 

– Je maakt gebruik van maaltijd vervangende producten die op normale voedingsmiddelen lijken, zoals onder andere crackers, brood, muesli en repen. Super Shape heeft een enorm aanbod van lekkere producten dus je hoeft niet te shaken!

 

– 5-7 keer per dag eet je een maaltijd of tussendoortjes, zodat je geen honger hoeft te lijden.

 

– S’ avonds eet je vlees of vis en groenten, zodat je gewoon met je gezin mee kunt eten en zelfs gezellig mee uit eten kunt!

 

– Als je op gewicht bent, blijf je nog minimaal een jaar onder onze begeleiding om te zorgen dat je deze keer de kilo’s er ook echt afhoudt.

 

– We geven handige tips over je (eet)gedrag, zodat je niet steeds in dezelfde valkuilen stapt.

Wat kost de frisse zomerstart?

Meestal starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit bevat 46 verschillende PowerSlim producten.

 

Het starterspakket geeft je goede kijk op het assortiment. Je kunt met dit pakket proeven wat je wel en niet lekker vindt. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken.

 

Verder zit er in het starterspakket een gratis kookboek ter waarde van 14,95 euro, met de meest heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, een shaker, multivitaminen mineralensupplement en nu tijdens de actieperiode ontvang je een gratis goodiebag met een zomermagazine vol leuke tips, verhalen en recepten én een luxe lunchpot, van hoge kwaliteit t.w.v. € 20.

 

Het pakket is voor 8 tot 10 dagen en bedraagt 159 euro. 

 

Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerst vindt. Gemiddeld besteed je tijdens de strikte fase 12,5 tot 15 euro per dag.

 

Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 4 doosjes PowerSlim producten.

 

Deze actie is geldig tot 18 juni, meld je daarom snel aan.

Call Now ButtonBel ons nu!