Ervaring Super Shape Monique

Monique(-14,4 kg): ‘Toen ik de vakantiefoto’s bekeek was ik eindelijk blij met wat ik zag.’*

Ervaring Super Shape Monique

Al zo lang ik mezelf kan herinneren, ben ik aan  het worstelen geweest met mijn gewicht. Een aantal jaar geleden werd ik geconfronteerd met een foto van mezelf waardoor ik dacht: dit kan echt niet meer, er moet nu wat gebeuren. Ik ben toen wat kilo’s kwijt geraakt, maar stond op een gegeven moment stil. Toen ik in de spiegel keek was ik nog niet tevreden en mijn broeken zaten strak waardoor de welbekende ‘love handles’ mij behoorlijk in de weg zaten. Bovendien stond er een (zon)vakantie gepland en ik zou me voor de eerste keer in mijn leven wel eens een keer ‘fijn’ willen voelen in een korte broek en een topje.

Een enthousiaste collega vertelde mij over PowerSlim waardoor ik ben gaan Googelen. Ik kwam in Rosmalen bij Eveline en Karlijn uit van Super Shape en heb gebeld om een afspraak te plannen. Al mijn hoop was gevestigd op Super Shape. In eerste instantie was ik bang om aan te komen omdat ik meer moest gaan eten dan dat ik gewend was en was nogal sceptisch.  Meteen na de eerste week PowerSlimmen is dat gevoel volledig weggenomen, ik was bijna 2 kilo kwijt! De producten smaakten heel goed en ik keek uit naar mijn eetmomenten. De recepten zijn allemaal lekker en je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan. Je kunt bovendien ‘normaal’ blijven eten, dus geen 3 shakes op een dag. Rijstepap als ontbijt, (lijnzaad)brood als lunch en fusilli voor diner klonk me als muziek in de oren! Daarnaast mocht ik 3 tussendoortjes per dag. Hierin kun je lekker variëren van een smoothie tot een wafel, een heerlijke reep of een shake. Ook van Eveline en Karlijn heb ik super fijne en bruikbare tips gekregen! Zij dachten altijd mee en er was nooit iets ‘fout’.

Toen ik op vakantie ging was ik na 8 weken PowerSlimmen 11 kilo kwijt en stapte vol zelfvertrouwen (zonder love handles) het vliegtuig in. Ik heb ‘anders’ leren eten waardoor ik voor het eerst in mijn leven niets aan ben gekomen tijdens mijn vakantie! Nadat ik de vakantiefoto’s terugzag, was ik eindelijk blij met wat ik zag en gaf me een goede stimulans om dit eetpatroon vol te blijven houden.

Op dit moment ben ik dankzij Super Shape 14,4 kilo kwijt en ga nu richting stabilisatiefase. Door de goede begeleiding en coaching weet ik dat ik dit vol ga blijven houden. Ik ga ervoor zorgen dat ik mezelf vol zelfvertrouwen aan kan blijven kijken in de spiegel en trots ben en blijf op mijn eigen foto’s.  

Monique uit Den Bosch

Wil jij net als Monique weer tevreden naar je vakantiefoto’s kunnen kijken?
Doe dan mee met onze gratis video training, waarin ik je 3 afslankgeheimen verklap waardoor jij dit keer wel je streefgewicht gaat behalen én behouden!

Ervaring Super Shape Monique

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!