Dé emotie-eten challenge

In 10 dagen meer grip op emotie-eten

Stel je voor dat je over slechts 10 dagen al meer grip hebt op je emotionele eetgedrag en dat je de eerste stappen hebt gezet naar weer lekker in je vel zitten.

Je hebt alle diëten geprobeerd, van Weight Watchers tot Sonja Bakker en keto. Het afvallen lijkt in het begin te lukken, maar dan word je overmand door emotionele eetbuien. 

Je weet dat wéér een dieet niet de oplossing is. Maar één ding weet je zeker: je wilt wel weer lekker in je vel zitten. Maar hoe pak je dat dan wél aan?

Als dit je bekend voorkomt, dan is Dé emotie-eten challenge absoluut iets voor jou. Deze unieke challenge heb ik speciaal ontworpen om je te helpen meer grip te krijgen op je emotionele eetgedrag, zodat je weer lekker in je vel zit, zonder het gevoel te hebben dat je een streng dieet moet volgen.

Samen zorgen we ervoor dat je weer kunt stralen en weer lekker in je vel zit!

Gedurende 10 dagen help ik je om:

  • Jouw emotie-eten triggers te herkennen.
  • Meer rust te vinden in je relatie met voeding.
  • Je energieker en levendiger te voelen dan ooit.
  • Weer in contact te komen met je lichaam en haar signalen te begrijpen.

Wat je kunt verwachten:

Je wordt lid van mijn exclusieve Facebookgroep, waar ik je dagelijks gedurende 10 dagen zal inspireren, uitdagen en aanmoedigen om meer grip te krijgen op je emotionele eetgedrag. In deze groep beantwoord ik al je vragen over emotie-eten en lekker in je vel zitten.

Schrijf je nu in om verzekerd te zijn van je plek.

We beginnen op maandag 2 oktober.

En het allermooiste is dat de challenge ook nog eens helemaal gratis is.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Het is belangrijk om te weten, dat deze challenge niet geschikt is voor je als je alleen maar op zoek bent naar een snelle oplossing om kilo’s te verliezen. Het doel is om je emotionele eetgedrag aan te pakken en je weer te laten stralen in je eigen lichaam. Strenge diëten werken vaak averechts en kunnen juist emotionele eetbuien uitlokken.