Edith (-14 kg): “Ik kan weer shoppen in mijn eigen kast”*

Als ik voor mijn kledingkast stond, wist ik niet wat ik moest aantrekken. Alles zat te strak of kon niet meer dicht. Het gevolg van mijn bourgondische leefstijl. Ik kon 2 dingen doen: Of een nieuwe garderobe aanschaffen of afvallen.

Ik ging voor het laatste.

Ik ging me oriënteren hoe ik dit het beste kon doen. Minder gaan eten en sporten, leek me voor mij niet de juiste oplossing, omdat ik geen hongergevoel wilde hebben en sporten ook niet leuk vind. Op het werk in de zorg heb ik al beweging genoeg. Het viel mij op dat een collega van mij met gemak veel afviel. Ook zag ik haar steeds lekkere dingen eten. Ze was erg enthousiast over het programma van Super Shape. In de eerste instantie zag ik het niet zo zitten, koolhydraatarm eten en dan ook nog met relatief duurdere producten. Echter, mijn collega maakte mij steeds enthousiaster.

“DE RECEPTEN ZIJN LEKKER EN MAKKELIJK TE MAKEN”

Uiteindelijk waagde ik de sprong en begon aan het programma. Ik heb het geluk dat mijn man graag kookt en het programma ook zag zitten. Met behulp van het starterspakket, de fasekaarten en de weekmenu’s gingen we aan de slag.

De recepten zijn lekker en makkelijk te maken en mijn man at hetzelfde als ik, alleen mijn maaltijden werden bereid met PS. food & lifestyle producten. De zalm wraps, gecombineerd met zalm of carpaccio waren mijn favoriete gerecht als ik een avonddienst had en ik genoot van de perenkoekjes en de fruitrepen als tussendoortje. Verder vond ik werkelijk alle producten van PS. lekker, vanwege de talloze recepten, die te vinden waren op de site en in de kookboeken. Zo aten we combinaties van groenten en andere ingrediënten die we normaal gesproken nooit zouden eten, maar die enorm lekker en voedzaam bleken te zijn. De spruitenovenschotel is toch echt wel mijn favoriet, nooit geweten dat spruiten zo lekker kunnen zijn en de fusilli met garnalen als je van pasta houdt is ook een echte aanrader.

Inmiddels ben ik in 5 maanden tijd 14 kg afgevallen en pas ik weer in al mijn kleding, enkele kledingstukken zijn zelfs te groot geworden. Ook heb ik geen last meer van mijn knieën. Ik voel me veel energieker en ben trots op mezelf dat ik de stap genomen heb.

Mijn leefwijze is veranderd doordat ik nu 6 keer per dag eet, waarvan 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Ook ben ik nu veel meer gaan wandelen. Ik gebruik nu producten uit de supermarkt, daarbij word ik geadviseerd door mijn coach Anneke die weet welke producten verantwoord zijn.

“IK HEB GEEN BEHOEFTE MEER AAN MIJN GEBRUIKELIJKE WIJNTJE IN DE AVOND”

Mijn grootste uitdaging tijdens het programma was toch wel dat je je in je omgeving vaak moet verantwoorden waarom je iets niet wil eten. Je bent toch niet te dik, pak toch. Ook was ik gewend om ‘s avonds een glas wijn te drinken. Heel vreemd maar daar heb ik nu geen behoefte meer aan.

Ik had nooit gedacht dat koolhydraatarm eten zo lekker kon zijn en dat de begeleiding bij Super Shape zo fijn is. Ook al moet je het zelf doen, je staat er niet alleen voor. Anneke als persoonlijke diëtist en de wekelijkse weegmomenten waren voor mij een stok achter de deur. Verder was het voor mij ook belangrijk dat mijn partner achter het programma stond, voor hem was er natuurlijk ook verandering in het bereiden van de maaltijden, want hij was per slot van rekening de kok.

“OP NAAR EEN NIEUWE LEEFSTIJL MET EEN BLIJVEND RESULTAAT”

Het fijne van het programma van Super Shape is dat ik begeleid word door een fijne coach. Ik kan met al mijn vragen bij Anneke terecht. Nu ik mijn gewicht behaald heb, word ik zeker nog een jaar begeleid om op dit gewicht te blijven, want het is toch een andere leefstijl die je je gaat aanmeten.

Verder hoop ik dat mijn verhaal je helpt om ook die stap te kunnen (en durven) zetten. Het is een mooie investering in jezelf!

Ben jij, net als Edith, klaar om er helemaal voor te gaan en de kilo’s blijvend te verliezen?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!