Debbie (-12 kg): “Ik zit weer lekker in mijn vel en mijn overgangsklachten zijn bijna weg!”*

Hoi! Ik ben Debbie en ik ben 51 jaar. Ongeveer 8 jaar geleden ben ik gestopt met roken waardoor ik steeds meer aankwam, maar het er moeilijk weer afkreeg. Ik ben iemand die van lekker eten houdt en van gezellig wijntjes drinken met mijn vriendinnen.

Doordeweeks dronk ik veel water en probeerde ik altijd op te letten op wat ik at. Ook beweeg ik veel, zo ga ik 3x in de week joggen en op de fiets naar het werk. Op deze manier probeerde ik dan weer wat af te vallen.

Toch lukte het me niet om onder de 74 kg te komen. Dit wilde ik graag om mijn overgangsklachten te verminderen en weer lekker in mijn vel te zitten.

Ik zag door de bomen het bos niet meer
Er zijn zo veel soorten diëten, dat ik niet meer wist welke voor mij zou kunnen werken. Toen hoorde ik van mijn vriendin Marja dat zij flink was afgevallen met hulp van Super Shape! Ik ben me online gaan verdiepen in Super Shape en natuurlijk met Marja gesproken over haar ervaringen. Zo heb ik besloten om de gok te wagen omdat een stok achter de deur voor mij niet verkeerd is en ik het fijn vond dat ik bij dit dieet precies zou weten wat ik wel en niet kon eten.

Even zoeken in het begin
Toen ik begon met het starterspakket heb ik wel even de tijd moeten nemen om een weg te vinden in deze nieuwe leefstijl. Ik heb met name aan het begin getwijfeld of het me wel zou lukken om voor zowel mezelf als voor mijn gezin te koken. Maar toen kwam ik met de oplossing om mijn eten voor de hele week voor te bereiden. Zo bedacht ik aan het begin van de week wat we die week zouden eten en kookte ik vaak voor 2 dagen. Zo hoefde ik niet op de dag zelf nog te bedenken wat ik wilde eten!

Zo zag mijn dag eruit
’s Ochtends at ik de chocolade-kokos muesli van PowerSlim.

Tijdens de lunch at ik elke dag 2 PowerSlim boterhammen, wit of bruin, met daarop vleeswaren zoals kipfilet, rookvlees of ham. Daar nam ik dan een salade bij met komkommer, tomaat en radijs. Ik probeerde de salades wel gevarieerd te maken.

’s Avonds at ik de pasta van PowerSlim met daarbij vlees of vis en groente, of ik at met mijn gezin mee met groenten en vlees of vis.

Naar de tussendoortjes kon ik echt uitkijken! Ook die wisselde ik af. Mijn favorieten waren toch wel de melk chocolade chunk, wafeltjes of het frambozencakeje. In het weekend nam ik dan een snack of een zakje PowerSlim chips.

Mijn favoriete PowerSlim producten
Mijn echt favoriete producten zijn toch wel de frambozencake, alle chips, de chocolade hazelnoot crunch repen, muesli chocolade-kokos, het sesam lijnzaadbrood, fusilli en penne. Ik vond eigenlijk alles lekker maar koos vooral de producten die het makkelijkst waren om mee te nemen naar mijn werk.

Mijn lievelingsrecept is het pastagerecht met de PowerSlim fusilli, champignons en spinazie. Ook de ovenschotel met vis, groene asperges en tomaten vind ik heerlijk!

Omgaan met uitdagingen
Mijn grootste uitdaging is geweest dat wanneer we visite kregen of op visite gingen, om het drankje of de lekkere hapjes en gebakjes te laten staan. Dit was voor mij best moeilijk. Gelukkig was ik goed voorbereid en had ik een PowerSlim reep of zakje chips mee. Dan ging het me goed af!

Een ander voorbeeld is dat mijn gezin iedere zondag friet eet. Dit vind ik normaal ook erg lekker. En ook hierbij lukte het me om ervan af te blijven, omdat ik een lekkere PowerSlim-maaltijd voor mezelf klaarmaakte waardoor ik de friet goed kon laten staan.

Stuk beter!
Ik ben nu bijna 12 kg afgevallen en ik zit weer lekker in mijn vel. Ook mijn overgangsklachten zijn er nauwelijks of zelfs bijna weg.

Ook ben ik blij dat ik nu weet wat ik wel en niet kan eten en ik hoop dat, wanneer ik straks weer een keer een wijntje of iets lekkers eet, ik het weer op kan pakken met de juiste voedingsmiddelen en het zo stabiel kan houden.

Mijn beste tips
Mijn eerste tip voor als je ook wilt afvallen is dat het belangrijk is om van tevoren te bedenken wat je gaat eten, en die producten dan in huis haalt of alvast klaarmaakt. Het voorbereiden dus. Dat scheelde voor mij een hoop tijd. Zeker als je een gezin hebt waar je ook altijd voor kookt.

Mijn andere tip is om van tevoren goed alles te lezen over PowerSlim en wat dit inhoudt, dan ben je al goed ingelicht voordat je ermee begint!

Ik ben blij dat ik het PowerSlim programma heb gevolgd en ik hoop in de toekomst deze leefstijl aan te houden. Wel ben ik van plan om soms in het weekend te zondigen, maar dan weet ik wat ik kan doen om de draad daarna weer op te pakken.

Vooral Eveline wil ik nog speciaal bedanken, want met vragen kon ik altijd bij haar terecht en ze is voor mij een goede steun en stok achter de deur!

Groetjes, Debbie -12 kg

Ook samen aan de slag?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!