De 5 beste apps voor een gezond en slank lichaam

Wil jij gezonder leven en een aantal kilo’s afvallen? Uit onderzoek blijkt dat een persoonlijke coach de kans op succes vergroot. Ook apps kunnen je helpen de kans op succes te vergroten. Daarom heb ik mijn 5 favoriete health apps voor jou op een rijtje gezet.

1. Water your body
Vind je het moeilijk om voldoende te drinken? Dan is deze app echt iets voor jou! Deze app helpt je niet alleen herinneren om voldoende te drinken, maar je kunt er ook in bijhouden hoeveel je gedronken hebt
.
Water your body voor Android
Water your body voor IOS (0,99 euro)

2. Blokje Om
Ben je het gebruikelijke blokje om een beetje beu? Installeer dan deze app op je telefoon. Deze app geeft je elke keer een nieuwe wandelroute. Aan de hand van je locatie en de afstand die je wil gaan lopen genereert de app een route. Vind je de route niet leuk of wil je een andere kant op wandelen, druk dan op de refresh-knop om een nieuwe route te maken. Bij elke wandeling krijg je na afloop ook nog eens de verbrande calorieën te zien.
Blokje om voor IOS

3. Stop, Breath & Think
Sjees jij ook de hele dag van hot naar her en heb je weinig rust in je hoofd en daardoor moeite met concentreren of slapen? Download dan de app Stop, Breath & Think. Jij geeft aan hoe jij je voelt en de app geeft je vervolgens keuze uit 3 meditaties passend bij jouw stemming. Een stem leidt je door de meditaties heen, maar je kunt ook kiezen voor een meditatie zonder stem, met ontspannende muziek.
Stop, Breath & Think voor Android
Stop, Breath & Think voor IOS

4. Hardlopen met Evy
De populaire hardloop podcast met Evy Gruyaert is nu ook eindelijk beschikbaar in app versie.Loop op je favoriete muziek en laat je persoonlijk begeleiden en motiveren door Evy tijdens je trainingen. In deze app kan je zowel terecht voor 5km schema’s als voor meer gevorderde loopschema’s.
Hardlopen met Evy voor Android en IOS

5. Voedingswaardetabel
Deze app geeft voor ruim 1000 voedingsmiddelen de voedingswaarde, vitamines en mineralen weer. Handig als je bijvoorbeeld wilt weten hoeveel koolhydraten een product bevat.
Voedingsmiddelentabel voor Android
Voedingsmiddelentabel voor IOS

Ook heel handig: MyFitnessPal
Hiermee kun je bijhouden wat je eet en drinkt. De app berekent dan automatisch de hoeveel de voedingswaarde per dag en per eetmoment. 
MyFitnessPal voor Android
MyFitnessPal voor IOS

Heb jij een aanvulling op dit lijstje? Laat dan berichtje achter in het reactieveldje onder aan deze pagina. Ik hoor graag van je!

Apps zijn een handige hulpmiddelen, maar soms heb je net even een extra steuntje in de rug nodig. Een persoonlijke coach levert je maatwerk, geeft je inzicht en kan vaak net dat steuntje in de rug geven dat jij nodig hebt. Wil jij graag afvallen, maar lukt het je niet? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!