Waar ben jij trots op?

Het is alweer 2019 en wat gaat de tijd toch snel. Het nieuwe jaar is voor mij altijd een moment om terug te kijken en ook om vooruit te kijken. Niet alleen, omdat er een nieuw kalenderjaar begint, maar ook omdat er, precies vandaag, voor mij een nieuw jaar bijkomt als het om leeftijd gaat. Vandaag, 7 januari, word ik namelijk 32. Een mooi moment dus om alles even op een rijtje te zetten.

Wat mij vaak opvalt, als ik met de vrouwen spreek die ik begeleid met afvallen én op gewicht blijven, is dat er vaak alleen gekeken wordt naar wat er allemaal beter kan. Zo hoor ik vaak welke doelen er (net) niet gehaald zijn. Of worden de doelen die behaald zijn weg gewuifd onder het mom van: ‘’Ach, zo moeilijk was dat niet. Dat had ieder ander ook gekund.’’ Typisch iets voor ons Nederlandse vrouwen. Want het hoort niet om te koop te lopen met wat je allemaal bereikt hebt.

Zonde, als je het mij vraagt. Want juist door te kijken naar wat er allemaal wel goed is gegaan, geeft dat zelfvertrouwen en energie om door te gaan waar je mee bezig was en nieuwe doelen aan te pakken.

Daarom vind je hieronder mijn lijstje met doelen die ik het afgelopen jaar bereikt heb en waar ik trots op ben:

 • 29 december 2018: 4 jaar gelukkig getrouwd.
 • Mijn boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’ is begin dit jaar eindelijk gelanceerd.
 • En we zijn inmiddels toe aan de tweede druk! ?
  (Benieuwd naar het boek? Download hier 3 gratis hoofdstukken.)
 • Diëtist Michelle is er dit jaar bijgekomen en is dit jaar ook meer dagen gaan werken.
 • Daarnaast won ik dit jaar de Fitness Blog Award.
 • We inspireren dagelijks meer dan 6500 mensen via Facebook, Instagram en onze nieuwsbrief.

Ook in 2019 hopen we je weer te inspireren met onze blogs, recepten en video’s.

Heb je een vraag of een onderwerp m.b.t. afvallen of op gewicht blijven waar je meer over wilt weten laat het ons dan zeker weten!

Genoeg over mij, ik ben namelijk heel benieuwd naar jou:

Waar ben jij het meest trots op als je terugblikt op 2018?
En welk doel ga jij in 2019 behalen om trots op te kunnen zijn?

Je kunt je reactie plaatsen in het reactieveldje onder dit bericht.

We horen graag van je!

PS Is jouw doel om  zo snel mogelijk weer van je decemberkilo’s af te komen? Of misschien wil je zelfs meer afvallen. In de blog van deze week geven we je 5 succestips.

Print Friendly, PDF & Email

6 antwoorden op “Waar ben jij trots op?”

 1. Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag Eveline! En ik ben trots dat ik toch de -20 kilo heb aangetikt en dat ik de feestdagen zonder veel “schade” ben doorgekomen! Ook trots op de vele complimentjes die ik krijg! Dus streven voor dit jaar is zo op gewicht te blijven!

  1. Hoi Marion,
   Bedankt voor je felicitatie!
   Ik ben ook super trots op je, dat heb je toch maar voor elkaar gekregen. 🙂
   We gaan dit jaar er samen voor zorgen dat ook dit jaar je doel bereikt wordt.
   Groetjes,
   Eveline

 2. Allereerste Gefeliciteerd Eveline ??

  Waar ik trots ben als ik terug kijk naar 2018 is:
  – januari heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang ..
  – In aanraking met powerslim/supershape
  – 25 kilo lichter door het leven.

  Mijn doelen voor 2019:
  – opleiding afronden met een extra diploma op zak.
  – 10 jarig jubileum als gediplomeerd badminton trainster
  – streefgewicht behalen
  – eigen huisje

  1. Hoi Angela,

   Bedankt voor je felicitatie!

   Wauw, dat is een heel mooi rijtje met behaalde doelen, daar mag je zeker trots op zijn!

   En ook voor 2019 heb je een aantal mooie doelen opgesteld, waarbij we je uiteraard gaan helpen bij het behalen van je streefgewicht.

   Groetjes,
   Eveline

 3. Allereerst dat mijn voornemen om af te slanken voorzover gelukt is. Meer dan 10 kg afgevallen en een optie voor 2019 streven naar 90 kg. Gevolg: nieuwe garderobe aanschaffen en regelmatig complimenten over mijn lichaam. Daarnaast ook bewust gekozen voor een provocatieve workshop die me veel energie, nieuwe ideëen over coachingsaanpak, gezelligheid en vriendschap oplevert. Het roeien gaat me steeds beter af en geeft een goede conditie en lijfsbehoud op. Kortom: met deze 2018 “resultaten” in 2019 verder gaan en onderdeel van mijn dagelijkse gedoe laten worden/zijn. 🙂 Groet Corné

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!