Chantal (-11 kg) 6 keer per dag eten en toch afvallen, geweldig toch!*

Het gevolg van het bourgondische leventje

De reden dat ik wilde afvallen was dat ik gewoonweg te zwaar was geworden, 11kg in 3 jaar tijd kan echt niet! Het bourgondische leventje beviel mij wel maar de extra kilo’s niet….

Een collega van mijn man was zo mooi afgevallen dus ik vroeg hoe ze dit had gedaan, zij verwees mij naar de diëtisten van Super Shape.

Ik was meteen enthousiast, 6 keer per dag eten en toch afvallen, geweldig toch! Enige twijfel die ik soms had was de hoeveelheid die je mag eten op een dag, ik vond dat best veel! (Nu nog steeds wel soms.)

Mijn geluk is dan ook dat ik echt alles lekker vind, de maaltijden, de muesli, de repen, koeken, noem het maar op. Ik sla ook altijd veel verschillende dingen in, zodat ik veel kan afwisselen en kan eten waar ik op dat moment zin in heb. Mijn grote favoriet is toch wel de melkchocolade chunk, in de avond met een kop koffie, een echte traktatie!

Melkchocolade chunk

Meer energie, en weer blij met mezelf

Meteen na de eerste 2 weken merkte ik dat ik niet meer zo moe was, ik had veel meer energie. Nu ik bijna op mij streefgewicht zit passen al mijn oude kleding ook weer, ik vind mezelf weer leuk, zit lekkerder in mijn vel. Ook het thuisfront is hier blij mee!

Uitdagingen? Die had ik niet

Eerlijk gezegd had ik geen uitdagingen, dit is het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan. Ik ben heel gedisciplineerd, dat helpt maar ik vond en vind nog steeds PowerSlim een fantastisch concept. Ik ga de producten straks echt missen, ik denk dat ik die melkchocolade chunk gewoon blijf kopen 😉

Met simpele recepten kun je een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel zetten

Een eyeopener was wel de hoeveelheid suiker en koolhydraten die in normale producten zitten. Maar wat ik ook zag was dat je met simpele recepten heerlijke maaltijden op tafel kan zetten en dat je weet dat het verantwoord is. mijn favorieten zijn toch wel de champignonrisotto en de gevulde aubergine.

Koolhydraatarme risotto

Tip voor iedereen die wil afvallen

Ben je niet happy met jezelf en is die knop eindelijk om dat je er iets aan wilt doen, probeer PowerSlim bij Super Shape eens, ik weet zeker dat je na het starterspakket helemaal om bent!

Chantal uit Den Bosch

Ook samen aan de slag?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel ons nu!