Bananas: Vriend of vijand voor je gewicht? Ontdek het verlossende antwoord!

Ik vind het geweldig om jullie prangende vragen, op o.a. rtlnieuws.nl, te beantwoorden. Niet alleen help ik daarmee de vraagstellers om beter in hun vel te zitten, maar ook alle andere lezers die met vergelijkbare vragen worstelen.

En geloof me, de vraag die deze week centraal staat, is er een die velen bezighoudt: zijn bananen nu wel of geen dikmakers?

Iris (43) durft geen bananen meer te eten. ‘Word ik toch dik van?’

Iris worstelt al jaren met haar gewicht. Om wat kilo’s kwijt te raken heeft ze pas geleden een koolhydraatarm dieet gevolgd. “Nu wil ik graag op gewicht blijven, maar daardoor durf ik nu geen bananen meer te eten. Daarin zitten – weet ik door mijn dieet – namelijk veel suikers (en dus koolhydraten). Uit angst om weer aan te komen, laat ik de bananen nu dan maar links liggen. Volgens mijn vriendin is dit de grootste onzin. Wat is waar? Moet ik vanaf nu bananen weigeren of kan ik ze gewoon eten? Ik vind ze namelijk wel heel lekker.”

Het verlossende antwoord staat nu op rtlnieuws.nl, waar ik deze prangende vraag voor eens en voor altijd beantwoord.

Maar daar blijft het niet bij! Naast het antwoord op deze prangende vraag, geef ik je onderaan het artikel een aantal verrassende tips om je te helpen je lekker in je vel te laten voelen.

Veel leesplezier!

Word je dik van bananen?

PS Wil je grip krijgen op je ongezonde snack attacks?
Dan heb ik iets super leuks voor je. Alleen nog deze maand kun je voor slechts 47 euro deelnemen aan mijn online programma ‘Grip op je snack attack’ en ontvang je ook nog eens mijn e-book ‘Slanke snacks en dranken’ t.w.v. 14,95 er gratis bij.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *