Annemarie (-12 kg): Het voelt helemaal niet als een dieet*

Ik wilde me weer beter in mijn vel voelen, dik zijn maakt me depressief. Daarnaast wilde ik me fitter voelen.

Ik was al eens eerder 12 kilo afgevallen met een crash dieet. Helaas ben ik daarna in 4 jaar tijd weer 20 kilo aangekomen. Het crash dieet met alleen een shake, reep en soepje kon ik niet meer opbrengen.

Daarom ging ik zelf aan de slag met koolhydraatarm eten, maar meer dan 2,5 kilo kreeg ik er niet af. Via een vriendin hoorde ik van Super Shape. Ik werd tijdens het intakegesprek met diëtist Eveline erg enthousiast en ben meteen van start gegaan. 

Zo vaak eten en dan toch afvallen?

Dit afslankprogramma was nieuw voor mij dus ik wist niet wat ik ervan moest denken. Ik had wel mijn twijfels of ik hiermee zou afvallen, omdat ik 5 keer per dag mocht eten.

Mijn dag zag er meestal als volgt uit:

Tussen 10.00 – 11.00 uur Magere kwark met PowerSlim muesli

Tussen 13.00 – 14.00 uur PowerSlim broodproduct met mager beleg, 1 tomaat en komkommer of een tosti van het Mediterraan broodje.

18.00 uur Vis met groente of een salade met vis, biefstuk of kip en PowerSlim croutons.

20.00 uur PowerSlim wafels, melkchocolade chunk of een reepje.

22.00 uur PowerSlim dessert of pudding.

Mediterraan broodje

Door de heerlijke producten voelt het niet als een dieet

Alle soorten PowerSlim muesli zijn heerlijk in de kwark, sommige zijn ook lekker met een scheutje karamel zeezout stroop van PowerSlim!  En ook het meerzaden broodje is heerlijk. Zo lekker om brood te kunnen eten, het voelt dus helemaal niet als een dieet. De hartige snacks die ik gebruik als croutons maken een salade echt af.

En de wafels en dessert in de avond zijn echt mijn favoriet.

Voor het diner volg ik de recepten uit het kookboek en de Super Shape website, daar staan zoveel lekkere recepten op.

Wat het me heeft gebracht

Ik zit weer beter in mijn vel, – 12 kilo. Ik ben wel weer wat aangekomen tijdens mijn vakantie, maar het is geen enkele moeite om de draad weer op te pakken met dit dieet. Dus ga ik er weer voor. Mijn streven is om nu nog 10 kilo kwijt te raken.

Het wijntje is mijn valkuil

In het begin had ik totaal geen uitdaging, omdat we een week na mijn start in de intelligente lockdown terecht kwamen. Normaal zou mijn grootste uitdaging toch wel een gezellig wijntje met vrienden drinken zijn. Toen er dus weer wat meer mocht was dat wel mijn valkuil. Dat ga ik nu na de vakantie ook niet meer doen.

Annemarie uit Empel

 Ook samen aan de slag?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now ButtonBel ons nu!